Mezonetes Toroni Toroni, Sitonija

Mezonetes Toroni

Toroni, Sitonija

Kompleks Mezonetes Toroni nalazi se na 50 metara od peščane plaže letovališta Toroni. Do plaže Destenika ima 1 km, dok je plaža Tristinika na 3 km udaljenosti. Najbliži market, kafić, taverna, picerija i drugi sadržaji koje letovalište Toroni nudi svojim gostima su u neposrednom okruženju ovog kompleksa, dok je Porto Kufo na distanci od 2 km.

Mezonetes Toroni nudi nezavisne, dvostrane, i zvučno izolovane smeštajne jedinice koje imaju i pogled na more. Mogu da ugoste do 7 osoba, a svaka mezoneta (85m²) se sastoji od dva nivoa - prizemlja (50m²) i sprata (35m²). U prizemlju se nalazi dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, WC, kamin, a tu su i unutrašnje stepenice koje vode na sprat.

Na spratu su dve sobe (spavaća i dečija), jedno kupatilo, kao i dva prostrana balkona (prednji i zadnji). Uz to, svaka mezoneta ovog kompleksa ima svoj deo vrta (50m²) gde su raspoređene baštenske garniture. Od sadržaja tu su još i klima uređaj, besplatan Wi-Fi internet, kao i LED TV. U blizini se mogu naći javna parking mesta.

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaToroni, Sitonija
Emailinfo@mezonetes-toroni.gr
Telefon 1+30 6945896060
udaljenost-od-plaze

Na 50m od plaže

wi-fi

Wi Fi

javni-parking

Javni parking

pogled-na-more

Pogled na more

vrt

Vrt

Smeštaj
Atrakcije u blizini
Mezonetes Toroni

Slike i opisi svih plaža na Sitoniji

Sitonija

Na Sitoniji se nalaze najlepše plaže Halkidikija, a po mnogim mišljenjima i cele Severne Grčke. Uglavnom su to prelepe peščane plaže sa čistom prozirnom vodom, koje su okružene borovom šumom. Moglo bi se reći da je borova šuma zaštitni znak Sitonije. Većina plaža nalazi se zapadnoj obali poluostrva, kao i na jugu. Istočnu obalu krasi svega nekoliko izuzetno lepih plaža.

Detaljnije
Mezonetes Toroni

Slike i opisi svih letovališta na Sitoniji

Sitonija

Najpopularnija letovališta Sitonije su: Neos Marmaras, Toroni, Sarti, Sikija, Vourvourou, Nikiti, Kalamitsi, Porto Koufo, Metamorfosi, Gerakini kao i mnoga druga manja letovališta koja su pravi izbor za uzbudljiv, ali i miran porodični odmor.

Detaljnije