Heliotropia Houses Vasiliki, Lefkada

Heliotropia Houses

Vasiliki, Lefkada

Heliotropia Houses je atraktivan kompleks lociran u interesantnom letovalištu Vasiliki, na južnoj obali ostrva Lefkada. Udaljen je svega 5 minuta od plaže Vasiliki, izuzetno popularne kod ljubitelja morskih sportova, jedrenja ili surfovanja. Šetnja ovim zalivom dovešće vas do marine, a usput ćete proći pored mnoštva kafića, restorana, picerija i taverni.

Iako je glavni grad ostrva udaljen samo 38 kilometara, dobro je znati da se u Vasilikiju nalazi i Dom zdravlja, apoteka, pošta i drugi javni servisi, pa vam neće biti nužno potreban auto.

Kompleks Heliotropia Houses sastoji se od 6 mezoneta i 3 bungalova, a okružen je divno uređenim vrtom. Otvoreni bazen sa terasom za sunčanje namenjen je vašem celodnevnom uživanju, kao i vrtne terase gde se možete družiti i uživati uz roštiljske specijalitete. Ukoliko želite da uživate i u fenomenalnom pogledu, na raspolaganju vam je i velika krovna bašta. Pored naše stalno otvorene recepcije možete se opustiti i u salonu, a uz to čitav kompleks je pokriven besplatnim Wi-Fi intrnetom. Vaši kućni ljubimci su dobrodošli, a ukoliko na put krećete kolima, obezbeđen je i besplatan parking.

Osnovne informacije
VrstaVile
LokacijaVasiliki, Lefkada
Emailinfo@heliotropiahouses.com
Telefon 1+30 6974 190772
udaljenost-od-plaze

Na 300m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

bazen

Bazen

rostilj

Roštilj

lezaljke

Ležaljke

krevetac

Krevetac

recepcija

Recepcija

Smeštaj
Heliotropia HousesHeliotropia HousesHeliotropia HousesHeliotropia HousesHeliotropia Houses

Bungalov za 2-4 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Heliotropia HousesHeliotropia HousesHeliotropia HousesHeliotropia HousesHeliotropia HousesHeliotropia HousesHeliotropia HousesHeliotropia HousesHeliotropia Houses

Mezoneta za 2-5 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima