Anemomilos Villa Kavalos, Lefkada

Anemomilos Villa

Kavalos, Lefkada

Anemomilos Villa nalazi se na izuzetnoj lokaciji, na mestu gde ništa neće remetiti vaš odmor i mir, u blizini mesta Kavalos, u unutrašnjosti prelepog ostrva Lefkada. Sagrađena je u jedinstvenom stilu, u obliku vetrenjače, a nudi savršene uslove za parove daleko od buke i vreve prenatrpanih letovališta. Pored moderno uređeneog enterijera, u dvorištu će vam na raspolaganju biti privatni bazen, ležaljke, stolovi, stolice, kao i roštilj na kome možete pripremati jela po želji.

Anemomilos Villa je udaljena oko 3 km od najbliže plaže Pefkulija (putem Asprogerakata-Fria), do plaže Agios Ioannis ima oko 5 km, a i ostale plaže zapadne obale Lefkade nisu daleko. Takođe, najbliže restorane, kafiće, markete i sve drugo osnovno što vam može zatrebati na letnjem odmoru možete naći u mestu Lazarata, koje je na distanci od 1,5 km, ili 5 minuta vožnje kolima.

Anemomilos Villa je locirana na uzvišenju, i odavde se sa svih strana pruža čudesan pogled na obližnje planine i more, kao i prestonicu Lefkas u daljini. Vila je pokrivena odličnim Wi-Fi internetom, a za one koji dođu svojim kolima informacija da postoji parking na glavnom putu, a potom do vile ima oko 120 metara koje je potrebno prepešačiti.

Osnovne informacije
LokacijaKavalos, Lefkada
VrstaVila
Emailanemomilosvillas@gmail.com
Telefon 1+30 6931235925
udaljenost-od-plaze

Na 3000m od plaže

bazen

Bazen

javni-parking

Javni parking

wi-fi

Wi Fi

lezaljke

Ležaljke

rostilj

Roštilj

Smeštaj
Anemomilos VillaAnemomilos VillaAnemomilos VillaAnemomilos VillaAnemomilos VillaAnemomilos VillaAnemomilos VillaAnemomilos VillaAnemomilos VillaAnemomilos VillaAnemomilos VillaAnemomilos Villa

Vila za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo