Blue Sky Apartments Vurvuru, Sitonija

Blue Sky Apartments

Vurvuru, Sitonija

Blue Sky Apartments je lociran u mestu Vurvuru, na 400 metara od plaže ovog letovališta smeštenog na drugom prstu Halkidikija, Sitoniji. Plaža je peščana, more je pri obali plitko i samim tim idealno za decu. Supermarket i najbliža autobuska stanica su na 600 metara udaljenosti, u blizini su i taverne, dok je solunski aerodrom ''Makedonia'' na distanci od 101 km.

Kompleks Blue Sky Apartments se sastoji od 2 objekta, a nudi i vrt sa dečijim igralištem. Smeštaj je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, a u svojoj ponudi ima i privatni parking.

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaVurvuru, Sitonija
Emailinfo@apartmentsbluesky.com
Telefon 1+30 698 423 0615
udaljenost-od-plaze

Na 400m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

vrt

Vrt

igraliste-za-decu

Igralište za decu

Smeštaj
Atrakcije u blizini
Blue Sky Apartments

Slike i opisi svih plaža na Sitoniji

Sitonija

Na Sitoniji se nalaze najlepše plaže Halkidikija, a po mnogim mišljenjima i cele Severne Grčke. Uglavnom su to prelepe peščane plaže sa čistom prozirnom vodom, koje su okružene borovom šumom. Moglo bi se reći da je borova šuma zaštitni znak Sitonije. Većina plaža nalazi se zapadnoj obali poluostrva, kao i na jugu. Istočnu obalu krasi svega nekoliko izuzetno lepih plaža.

Detaljnije
Blue Sky Apartments

Slike i opisi svih letovališta na Sitoniji

Sitonija

Najpopularnija letovališta Sitonije su: Neos Marmaras, Toroni, Sarti, Sikija, Vourvourou, Nikiti, Kalamitsi, Porto Koufo, Metamorfosi, Gerakini kao i mnoga druga manja letovališta koja su pravi izbor za uzbudljiv, ali i miran porodični odmor.

Detaljnije