Studios Halkias Toroni, Sitonija

Studios Halkias

Toroni, Sitonija

Studios Halkias se nalazi na samo 50 metara od prelepe peščane plaže letovališta Toroni, smeštenog na jugozapadu Sitonije. Ovde goste čeka topla i prijateljska atmosfera kombinovana sa modernim pogodnostima. Sve osnovno potrebno za bezbrižno letovanje nalazi se na pešačkoj udaljenosti od ovog smeštaja, pa je tako na manje od 20 metara prvi supermarket, a tu u blizini su i raznovrsni restorani i kafići, kao i autobuska stanica.

Studios Halkias ima i lepo uređeni zeleni vrt sa baštenskim garniturama, kao i zidani roštilj. Kompleks je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, svaki studio ima svoju privatnu terasu sa pogledom na vrt, a tu je i privatni parking prostor.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaToroni, Sitonija
Emailangelahalkia@gmail.com
Telefon 1+30 237 505 1383
Telefon 2+30 69 44 814 082
udaljenost-od-plaze

Na 50m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

rostilj

Roštilj

Smeštaj
Studios HalkiasStudios HalkiasStudios HalkiasStudios HalkiasStudios HalkiasStudios HalkiasStudios HalkiasStudios HalkiasStudios Halkias

Studio za 2-4 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Studios Halkias

Slike i opisi svih plaža na Sitoniji

Sitonija

Na Sitoniji se nalaze najlepše plaže Halkidikija, a po mnogim mišljenjima i cele Severne Grčke. Uglavnom su to prelepe peščane plaže sa čistom prozirnom vodom, koje su okružene borovom šumom. Moglo bi se reći da je borova šuma zaštitni znak Sitonije. Većina plaža nalazi se zapadnoj obali poluostrva, kao i na jugu. Istočnu obalu krasi svega nekoliko izuzetno lepih plaža.

Detaljnije
Studios Halkias

Slike i opisi svih letovališta na Sitoniji

Sitonija

Najpopularnija letovališta Sitonije su: Neos Marmaras, Toroni, Sarti, Sikija, Vourvourou, Nikiti, Kalamitsi, Porto Koufo, Metamorfosi, Gerakini kao i mnoga druga manja letovališta koja su pravi izbor za uzbudljiv, ali i miran porodični odmor.

Detaljnije