Stelios Melissis Apartments and Studios Toroni, Sitonija

Stelios Melissis Apartments and Studios

Toroni, Sitonija

Smeštaj Stelios Melissis Apartments and Studios lociran je u neposrednoj blizini plaže Toroni, na drugom prstu Halkidikija – Sitoniji. Ispred kompleksa nalazi se i restoran - taverna koja nudi jela lokalne mediteranske kuhinje, a u blizini su i supermarket i nekoliko kafića.

Stelios Melissis Apartments and Studios nudi vrt sa stolovima i stolicama za odmor i relaksaciju, a tu je i pribor za pravljenje roštilja. Kompleks je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom i nudi privatna parking mesta.

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaToroni, Sitonija
Emailroomsstelios.toroni@gmail.com
Telefon 1+30 23750 51 072
Telefon 2+30 6972 058 136
udaljenost-od-plaze

Na 60m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

vrt

Vrt

rostilj

Roštilj

Smeštaj
Atrakcije u blizini
Stelios Melissis Apartments and Studios

Slike i opisi svih plaža na Sitoniji

Sitonija

Na Sitoniji se nalaze najlepše plaže Halkidikija, a po mnogim mišljenjima i cele Severne Grčke. Uglavnom su to prelepe peščane plaže sa čistom prozirnom vodom, koje su okružene borovom šumom. Moglo bi se reći da je borova šuma zaštitni znak Sitonije. Većina plaža nalazi se zapadnoj obali poluostrva, kao i na jugu. Istočnu obalu krasi svega nekoliko izuzetno lepih plaža.

Detaljnije
Stelios Melissis Apartments and Studios

Slike i opisi svih letovališta na Sitoniji

Sitonija

Najpopularnija letovališta Sitonije su: Neos Marmaras, Toroni, Sarti, Sikija, Vourvourou, Nikiti, Kalamitsi, Porto Koufo, Metamorfosi, Gerakini kao i mnoga druga manja letovališta koja su pravi izbor za uzbudljiv, ali i miran porodični odmor.

Detaljnije