Toroni plaža Sitonija Toroni, Sitonija

Gradska plaža Toroni na Sitoniji

Gradska plaža Toroni je veoma dugačka peščana plaža, sa velikim brojem sadržaja. Idealna je za roditelje sa malom decom, jer retko kada ima talasa. Na Toroni plaži postoji služba spašavanja, a duž cele plaže se nalazi staza za šetanje.

Da je plaža Toroni đak u nekoj školi, ona nikada ne bi pravila probleme svojim roditeljima. Bila bi odličan đak, ne bi se preterano isticala, lepo bi se slagala sa svima I stavovi bi joj bili usklađeni sa većinom. Udala bi se, dobila dvoje dece, vredno radila od 8 do 16, bila omiljena u kolektivu i otišla u zasluženu penziju. Naravno već pogađate, bila bi i odlična baba svojim unucima i pravila im krofne.
Toroni plaža skoro i da nema mana

Šalu na stranu, Gradska plaža u Toroniju predstavlja pravi klasik, kada je reč o plažama. Ima sve što je neophodno da bi se kupači na njoj osećali ugodno i prijatno i teško da iko dobronameran može da pronađe neku manu ovoj plaži. Naravno za sve ljubitelje traženja dlake u jajetu verovatno bi se i ovde pronašla po koja falinka, ali nećemo o tome.
Duž plaže Toroni se nalazi veliki broj barova u kojima možete iznajmiti suncobran i ležaljke

Plaža Toroni dužinom od skoro 2 km nudi lepu mogućnost da se osamite i na miru uživate. Naravno, ni ljubitelji kafića neće ostati uskraćeni jer ih na ovoj plaži ima sasvim dovoljno. Sitan šljunak koji se ne lepi za vas, bistro more bez talasa, pristupačan i postepen ulaz u more, ovde ćete zaista imati sve.
Plaža Toroni je za sve uzraste

Na Toroni plaži prosto mogu svi da uživaju, od beba do starijih. Ukoliko ste ljubitelj trčanja po plićaku, to je to, ukoliko volite da pecate to je to, ukoliko volite da se igrate sa koficama i lopaticama to je to. Čak iako ste ljubitelj istorije i arheologije možete se prošetati do starog utvrđenja iz periode Romeje koje se nalazi sa skroz leve strane kada se gleda ka moru ili do ostataka bazilike Svetog Atanasija iz VI veka.
Ukoliko dolazite automobilom znajte da je parking besplatan i nije ga teško pronaći, a kako se skoro celom dužinom plaže proteže letovalište Toroni, neće Vam biti problem da se jednostavno snabdete nekim voćem, sokom, grickalicom ili da odete na obrok u neku od lokalnih taverni.


Opise i slike smeštaja u Toroniju možete pogledati OVDE.


Pristupačnost za decu: 100/100

Ocena plaže: 75/100

Parking: Besplatan/ ima ga dovoljno


Autor teksta i fotografija: www.letougrckoj.comTags: Toroni plaža, plaža toroni, Toroni plaža Sitonija, Gradska plaža u Toroniju, Gradska plaža Toroni, Toroni gradska plaza, Toroni plaza slike, Toroni plaza za decu, Toroni plaza deca, Toroni plaza iskustva, Toroni plaza utisci, Toroni plaza opis, Toroni plaza informacije, Toroni plaža parking, Toroni plaža halkidiki