Atlantis Studios Toroni, Sitonija

Atlantis Studios

Toroni, Sitonija

Atlantis Studios se nalazi u jednom od najživopisnijih delova Sitonije i Halkidikija, zalivu Toroni. To je novoizgrađeni komplek koji se rasprostire na preko 5000 metara kvadratnih. Tako da naša vila poseduje prelep vrt, parking, igralište za decu, prostor za roštiljanje i sve to sa pogledom na more koje se nalazi na udaljenosti od 40 metara.

Vila poseduje luksuzne studije za dve, tri ili četri osobe i dvosobne apartmane. Nalazi se u gradiću Destenika koji se nalazi nedaleko od čuvenog letovališta Toroni. Priroda u ovome delu Halkidikija je predivna, a tu su smeštene i tri najlepše plaže ove regije. U Toroniju možete pronaći veliki broj restorana, kafića, prodavnica i svih drugih objekata koji su Vam potrebni kako bi Vaše letovanje bilo što bezbrižnije. Mesto Destenika je udaljeno 135 kilometara od Soluna i 125 kilometara od solunskog aerodroma Makedonija.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaToroni, Sitonija
Emailinfo@atlantisapartments.gr
Telefon 1+30 23750 51475
Telefon 2+30 693 613 7226
udaljenost-od-plaze

Na 200m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

rostilj

Roštilj

igraliste-za-decu

Igralište za decu

vrt

Vrt

Smeštaj
Atrakcije u blizini
Atlantis Studios

Koviou Beach

Nikiti, Sitonija

Kao što se ni Panteliji ne dolazi slučajno na grob tako se ni na plažu Koviou nikako ne može doći neplanirano.

Detaljnije
Atlantis Studios

Plaža Elia Nikiti

Nikiti, Sitonija

Uska i dugačka čak 2km, ova peščana plaža je prava za preporuku kada neko od vas traži: pesak ili šljunak (kako gde), šumu, prirodni hlad i borove koji se nadvijaju nad vodom. Preporučite ovu, i nećete pogrešiti.

Detaljnije
Atlantis Studios

Plaža Akti Kalogria

Nikiti, Sitonija

Rano jutro, vi locirani negde na severu Sitonije ili u njenoj okolini, tek razbuđeni, oko vas deca skakuću živahno i nestrpljivo kao da imaju baterije koje se tri puta brže pune od vaših. Naravno prvo što ćete pomisliti je šta ćete doručkovati, a odmah zatim i gde ćete na plažu?

Detaljnije
Atlantis Studios

Plaža Lagomandra

Lagomandra, Sitonija

Ovo je plaža koju nije potrebno predstavljati, poznata kod ljubitelja prirodnih lepota, najlepša od najlepših, omiljena plaža svih pa i mene, naša voljena i jedina, Lagomandra!

Detaljnije
Atlantis Studios

Plaža Kalamici

Kalamici, Sitonija

Na samom jugu poluostrva Sitonije, negde na tačno pola puta između Toronija i Sartija, nalazi se plaža Kalamici, sestra bliznakinja plaže Thalatta koja se nalazi sa njene desne strane i nudističke plaže Kalamici koja se nalazi sa njene leve strane.

Detaljnije
Atlantis Studios

Gradska plaža Neos Marmaras

Neos Marmaras, Sitonija

Gradska plaža ko plaža i šta da se priča, tirkizno more, sitan pesak i mnoštvo plažnih kafića i poznata zastava u plavom. Već po redu parking je moguće lako pronaći, da l pod hladom borova il ne, već ko će se kako snaći, al zato mesta na plaži ima na pretek.

Detaljnije
Atlantis Studios

Plaža Paradisos

Neos Marmaras, Sitonija

Ovo je druga plaža Neos Marmarasa i nekako mu dođe kao mlađa sestra ili brat Gradske plaže Neos Marmarisa. Suštinski ove dve plaže su po sastavu iste osim što možda plaža Paradisos ima za nijansu više sitnog šljunka kod ulaza u more i to je to. Osnovne dve razlike su dužina, mada koliko mi je poznato to ne bi trebalo da bude problem i širina.

Detaljnije
Atlantis Studios

Gradska plaža Toroni

Toroni, Sitonija

Gradska plaža u Toroniju predstavlja pravi klasik, kada je reč o plažama. Ima sve što je neophodno da bi se kupači na njoj osećali ugodno i prijatno i teško da iko dobronameran može da pronađe neku manu ovoj plaži.

Detaljnije
Atlantis Studios

Plaža Kriarici

Kriarici, Sitonija

Plaža Kriarici je po svim karakteristikama najsličnija plaži Kalamici, što znači da zlatni pesak i tirkizno more ne manjka, kao i nešto nagliji ulaz u vodu, bez preterano velikog plićaka, tako da i ovde vodite računa o dečici i neplivačima u plićaku.

Detaljnije
Atlantis Studios

Gradska plaža Nikiti

Nikiti, Sitonija

Ne kaže se za džabe “prema svecu i tropar”, tako i letovalište Nikiti koje važi za jedno od najpopularnijih na Sitoniji ima prelepu peščanu plažu po svojoj meri. Duga skoro pa 3 kilometra, gradska plaža Nikiti, je dostupna iz svakog dela istoimenog letovališta.

Detaljnije
Atlantis Studios

Plaža Gerakini

Gerakini, Sitonija

Plaža Gerakini je lepog polukružnog oblika, sa sitnim peskom i stazicom koja je prati u skoro celoj njenoj dužini. Duž stazice se nalaze klupe za one staromodne, ako još ima takvih, koji imaju vremena da sednu i uživaju u pogledu na more.

Detaljnije
Atlantis Studios

Plaža Kalives

Kalives, Sitonija

Ako neku plažu možemo nazvati “hotelska plaža”, onda je to definitivno plaža Kalives. Mada ruku na srce, pristup na nju može imati svako, bez obzira da li je dotični drug ili drugarica član hotela ili nije. Skoro celom dužinom, ovu ne tako atraktivnu plažu, prati put pokraj koga se možete parkirati, jer posebnog organizovanog parkinga nema.

Detaljnije
Atlantis Studios

Plaža Psakudija

Psakudija, Sitonija

Psakudija je slatka, mala, cakana i lepo ušuškana plažica u zagrljaju malenog istoimenog letovališta na samom početku Sitonije. Za nju nisu čuli mnogi, jer promiče pogledima turista koji se kreću glavnom magistralom, tako da samo oni koji se spuste do samog mesta mogu da uživaju u njenim čarima.

Detaljnije
Atlantis Studios

Plaža Stiladario

Stiladari, Sitonija

Za priču o plaži Stiladario (ili plaža Azapiko), potrebno je da se vratimo u prošli vek, vek u kome je jedan stanovnik Halkidikija, sedeo na ovoj prelepoj peščanoj plaži i imao čudnovatan tok misli. Od svega što možete da zamislite, šta mu se sve vrzmalo po glavi dok je tupim pogledom piljio u pučinu, izdvojila mu se jedna genijalna ideja.

Detaljnije
Atlantis Studios

Plaža Spathies

Sitonija

Požurite, broj mesta je ograničen. Koliko smo samo puta čuli reklamu ovog tipa i koliko smo često pomislili, da je to još jedan trgovački trik. Ali sa plažom Spathies nema fora, ni fazona, jer ovde je zaista broj mesta ograničen, zato požurite. Spathies je plaža pre svega namenjena ranoraniocima, a manje onima što vole duže da odspavaju pa makar bili i na moru.

Detaljnije
Atlantis Studios

Plaža Aretes

Toroni, Sitonija

Ukoliko ste obišli gradsku plažu Toroni, plažu Destinika, plažu Tristenika, gradsku plažu Porto Kufo, a željni ste da upoznate još neku plažu u okolini Toronija, onda ste dobrodošli na plažu Aretes.

Detaljnije
Atlantis Studios

Tradicionalno selo Partenonas

Partenonas, Sitonija

Partenonas (Parthenonas) danas ima samo nekoliko stotina stalnih stanovnika zbog činjenice da se većina starih žitelja ovog mesta preselilla u obližnji Neos Marmaras, zbog bolje mogućnosti za zapošljavanje krajem 60-tih godina prošlog veka.

Detaljnije
Atlantis Studios

Plaža Goa

Sikija, Sitonija

Ovo je ili-ili plaža odnosno ili ćete je zavoleti na prvi pogled ili ćete se odmah pokupiti i otići na neku drugu. Jednostavno nema sredine, što ukazuje na to da Goa ima svoj jedinstven karakter i šarm, pa voleli ga ili mrzeli to Vam je što Vam je.

Detaljnije
Atlantis Studios

Neos Marmaras

Sitonija

Neos Marmaras je, bez sumnje, najglamuroznije letovalište u ovom delu Grčke i predstavlja savršenu kombinaciju planinskih predela i plavog mora, peščanih plaža i prirodnog zelenila.

Detaljnije
Atlantis Studios

Nikitis Beach Sithonia (plaža Nikitis)

Neos Marmaras, Sitonija

Ono što je Reebok klasik među patikama, to je Nikitis Beach Sithonia tj. plaža Nikitis među plažama na Sitoniji. Znači klasika, ima sve što je potrebno za udoban i lep boravak i ne ističe se nekom posebnom karakteristikom.

Detaljnije
Atlantis Studios

Plaža Agios Ioannis

Nikiti, Sitonija

Ukoliko tek dolazite na Sitoniju i vozite se glavnom magistralom ka Neos Marmarasu, plaža Agios Ioannis će Vam definitivno privući pažnju i to pre svega bojom vode koja izgleda kao da je neko previše fotošopovao da bi izgledala što nestvarnije.

Detaljnije
Atlantis Studios

Gradska plaža Porto Kufo

Porto Kufo, Sitonija

Da se razumemo odmah na samom početku, niko ili skoro niko ne dolazi u Porto Kufo radi plaže. Jedini razlog toga je što plaža u Porto Kufu ima lošiji kvalitet od okolnih plaža kojih ima zaista mnogo i koje su sve tip-top.

Detaljnije
Atlantis Studios

Plaža Destinika

Toroni, Sitonija

Na plaži Destinika se u svakom trenutku nalazi između 10 i 160 kofica i lopatica. Pogađate, reč je o plaži gde glavno kolo vode roditelji sa malom decom. Posetioci ove plaže su uglavnom turisti koji odsedaju u okolnim smeštajima, pa i ne čudi što plažni mobilijar ostavljaju na samoj plaži tokom čitavog boravka, kako ga ne bi morali tegliti tamo-vamo.

Detaljnije
Atlantis Studios

Plaža Tristinika

Toroni, Sitonija

Plaža Tristinika je peščana, sa peskom u vodi, a na obali nema prirodnog hlada. Ukoliko ste ljubitelj trčanja po plićaku, ovo je idealno mesto za vas. Možete trčati 1 km u jednom pravcu širokim plićakom, bez izbegavanja kamenja. Predveče kada turisti odu, ovo postaje zona pecaroša i ljubitelja roštilja.

Detaljnije
Atlantis Studios

Toroni

Sitonija

Toroni je malo ribarsko naselje na jugu drugog poluostrva regije Halkidiki. Udaljen je oko 135 kilometara od Soluna i odlikuje ga kombinacija prirodno guste šume i veličanstvenog pogleda na more zaliva Torones.

Detaljnije
Atlantis Studios

Plaža Thalatta

Kalamici, Sitonija

Plaža Thalatta je lepa peščana plaža koja je po skoro svim karakteristikama ista kao plaža Kalamici. Boja vode je tirkizno plava, pesak je sitan i ne lepi se za telo, a ulazak u vodu postepen.

Detaljnije
Atlantis Studios

Plaža Metamorfozis

Metamorfozi, Sitonija

Plaža Metamorfozis je lepa i mirna peščana plaža, idealna je za opuštanje, a slično kao Gradska plaža Nikitija podeljena je na više manjih peščanih celina. Tu je i tuš kabina, kao i jedan kafić koji nudi ležaljke.

Detaljnije
Atlantis Studios

Metamorfozi

Sitonija

Na oko 100km od Soluna, na samom početku Sitonije, nalazi se Metamorfozi, letovalište koje će vas, kako i sam naziv kaže, preporoditi. Često ga nazivaju i vazdušnom banjom Halkidikija. Četinarska šuma koje ima u izobilju stvara posebnu mikroklimu ovog mesta.

Detaljnije
Atlantis Studios

Plaža Orange (aka Plaža Portokali)

Sarti, Sitonija

Priroda nije štedela kada je opremala Orange beach tj. plažu Portokali. Napravila je malu peščano-stenovitu uvalicu, sa tirkznom bojom mora i peskom koji se ne lepi za telo. U toj uvalici postoji niza menjih plaža od kojih je najduža ona koju nazivamo Portokali.

Detaljnije
Atlantis Studios

Plaža Platanija

Sarti, Sitonija

Neće cura svaka, u Sarti gde je gužva i gnjavaža, pored ovako lepih prigradskih plaža. Zato brže bolje kreni odakle god poš'o, jer na Plataniju si uvek dobrodošo.

Detaljnije
Atlantis Studios

Plaža Platanici (Platanitsi Beach)

Sarti, Sitonija

Plaža Platanici je prelepa peščana plaža, udaljena samo 5 km od čuvenog letovališta Sarti na jugu Sitonije. Spada sigurno u top 5 najlepših plaža na Sitoniji.

Detaljnije
Atlantis Studios

Plaža Ahlada

Sarti, Sitonija

Letujete u Sartiju ili njegovoj okolini, a pritom pišete roman ili jednostavno samo želite da se u potpunosti osamite? Ako je ovo slučaj, onda je plaža Ahlada najbolji izbor za Vas.

Detaljnije
Atlantis Studios

Gradska plaža Sarti

Sarti, Sitonija

Gradska plaža Sarti se zasigurno može svrstati u top 3 najlepših gradskih plaža na Sitoniji. U toj konkurenciji su svakako gradska plaža u Neos Marmarasu, kao i gradska plaža u Toroniju, a tu u konkurenciji je svakako i gradska plaža u mestašcetu Psakudiji.

Detaljnije
Atlantis Studios

Plaža Karidi (Dečija plaža)

Vurvuru, Sitonija

Plaža Karidi je mala peščana, plitka prirodna uvala, sa bistrom vodom idealna da se deca u njoj brčkaju do mile volje. Bukvalo je kao jedan veliki dečiji bazen, a na kopnu je sitan pesak, kao stvoren za pravljenje zamkova, utvrđenja ili putne infrastrukture.

Detaljnije
Atlantis Studios

Gradska plaža Vurvuru

Vurvuru, Sitonija

Plaža Vurvuru je peščana, sa prozirnom vodom, bez mnogo talasa. Veoma je plitka, a samim tim i veoma pogodna za manju decu. Kako je plaža dugačka skoro 3,5 km u zavisnosti od toga gde se na njoj nalazite zavisi i ponuda u smislu kafića, ležaljki i sportova na vodi.

Detaljnije
Atlantis Studios

Plaža Tigania

Krijarici, Sitonija

Tigania je peščana plaža sa tirkiznom bojom vode i veoma podseća na plažu Orange (aka Portokali), samo što nema borovu šumu koja je okružuje, već stene. Zbog izolovanosti nije doživela pravi bum, koji svojom lepotom svakako zaslužuje.

Detaljnije
Atlantis Studios

Letovalište Nikiti

Sitonija

Obilaskom Nikitija možete se diviti predivnim plažama koje kombinuju zelenu i plavu boju. Kada vetar nežno duva na obali njišu se borova stabla, a na moru prave mali talasi, što stvara idiličnu atmosferu mira i blagostanja.

Detaljnije
Atlantis Studios

Sarti

Sitonija

Sarti je prelepo turističko mesto koje se konstantno razvija i iz dana u dan unapređuje svoju ponudu. Najveća prednost Sarija, posle prelepe pelaže, je upravo šetalište pokraj nje koje je dugačko skoro 2 km.

Detaljnije
Atlantis Studios

Gerakini

Sitonija

Gerakini je šarmantno primorsko letovalište, udaljeno svega 70 kilometara od Soluna. Postoji legenda koja kaže da je antička kraljica po imenu Gerakina živela ovde, i da je ovo mesto po njoj dobilo ime.

Detaljnije
Atlantis Studios

Kalamici

Sitonija

Kalamici je najjužnije mesto na istočnoj obali Sitonije, na srednjem prstu Halkidikija. Udaljeno je od Sartija 15 km, oko 30 km od Neos Marmarasa i oko 150 km od Soluna. Predstavlja jedno od najmanjih i najmirnijih letovališta Halkidikija.

Detaljnije
Atlantis Studios

Psakudija

Sitonija

Psakudija je malo ušuškano letovalište na severo-zapadu Sitonije, koje ima jednu glavnu i par poprečnih uličica. Glavna ulica prolazi odmah pokraj prelepe gradske plaže i na njoj se odvija ceo život ove malene varošice. Iako za Psakudiju možemo reći da je mikro letovalište, ono ima sve što je neophodno za opušten odmor.

Detaljnije
Atlantis Studios

Vurvuru

Sitonija

Zamislite beogradsko naselje Kaluđericu. Sada zamislite da je ona 10 puta manja i da se nalazi pokraj lepog tirkizno plavog mora. Eto, to Vam je u ukratko letovalište Vurvuru. Nalazi se na Sitoniji, drugom prstu Halkidikija, južno od Agios Nikolaosa, od Soluna udaljeno oko 120km.

Detaljnije
Atlantis Studios

Plaža Agridia

Sikija, Sitonija

Agridia je peščana plaža, sa peskom koji se “ne lepi” i koji se takođe nalazi u vodi. Stene se nalaze i sa desne i sa leve strane, što u mnogome podseća na obližnu Gou, ali su dosta niže i ne stvaraju onaj klaustrofobičan utisak.

Detaljnije
Atlantis Studios

Plaža Las Bandidas

Stiladari, Sitonija

Ovo je lepa peščana plaža dužine oko 300 metara, na kojoj se nalazi jedan plažni bar sa ležaljkama i suncobranima, i to negde na centralnoj poziciji plaže, a tu je i teren za odbojku na pesku.

Detaljnije
Atlantis Studios

Gradska plaža Sikija

Sikija, Sitonija

Sikija poseduje veoma dugačku peščanu plažu i pravo je čudo kako se na ovom mestu nije formiralo neko veće turističko mesto, tipa Sartija ili Toronija. Umesto toga iza plaže se nalaze kampovi i privatni smeštaji sa velikim dvorištima.

Detaljnije
Atlantis Studios

Plaža Linaraki

Sikija, Sitonija

More je čisto i prozirno, imaćete utisak kao da ste u bazenu, nema mnogo talasa, čak i kada ih svuda ima... Takođe, tu je i jedan plažni bar sa ležaljkama, ali i dovoljno mesta za privatnu režiju.

Detaljnije
Atlantis Studios

Plaža Valti

Sikija, Sitonija

Valti je peščana plaža i druga u nizu kada se posmatra zaliv Sikije s leva na desno. Nije nešto posebno atraktivna, poput plaža koje se nalaze naspram nje, tako da ne privlači veliki broj kupača. To dalje implicira da ovde nikada nije prevelika gužva.

Detaljnije
Atlantis Studios

Plaža Tourkolimnionas

Sikija, Sitonija

Tourkolimnionas je prelepa peščana mikro plaža, sa ograničenim brojem mesta. Na njoj se nalazi jedan plažni bar sa suncobranima i ležaljkama, a svakako tu je i deo za privatnu režiju. More je veoma čisto i mirno, čak skoro da nikada nema velikih talasa.

Detaljnije
Atlantis Studios

Plaža Fava

Vurvuru, Sitonija

Plaža je peščana sa veoma sa postepenim ulaskom u more. Idealna je za decu, tako da je Fava odlična alternativa već pretrpanoj Karidi. Kako nije postignut dogovor da se otvori kafić (što ne znači da neće) trenutno morate da donesete svoj plažni mobilijar.

Detaljnije
Atlantis Studios

Plaža Azapiko

Azapiko, Sitonija

Plaža Azapiko je lepa peščana plaža dugačka 320 metara, na kojoj ne postoji nikakva infrastruktura osim zemljano/peščanog puta. Pristup je zapravo vrlo jednostavan, a za parking nećete imati nikakvih problema. Glavni posetioci ove plaže su kamperi i slučajni ili namerni prolaznici koji vole mir i tišinu i mirno, čisto i lepo more, bez ikakvog dodatnog „luksuza“.

Detaljnije
Atlantis Studios

Plaža Katerina

Sikija, Sitonija

Plaža Katerina je peščana, a kako nema mnogo zainteresovanih za brigu o njoj, na nekoliko mesta iz peska probija korov, što ostavlja pomalo ružan utisak. Na tuševe, ležaljke, kafiće, taverne i barove zaboravite, jer ih nema, a takođe ni naznaka da će ih ikada biti.

Detaljnije
Atlantis Studios

Plaža Klimatarija

Sikija, Sitonija

Plaža Klimatarija je peščana plaža, sa skoro uvek mirnim morem (čak kada u Sartiju divljaju talasi, ovde je mirno). Idealna je kako za porodice sa malom decom, tako i za parove i individualce koji žele da uživaju u prelepom prirodnom okruženju.

Detaljnije
Atlantis Studios

Plaža 5 Steps in the Sand (Plaža Pigadakia)

Sikija, Sitonija

Zvanično ova plaža nosi ime Pigadakia, ali je verovatno pod tim imenom retko ko zna. Uglavnom se u narodu odomaćilo ime taverne koja se nalazi na plaži i koja je veoma popularna u ovom delu Sitonije. Nezvanično ova lepa plaža nosi ime 5 Steps in the Sand.

Detaljnije
Atlantis Studios

Plaža Armenizis

Sarti, Sitonija

Armenizis je peščana plaža sa, gledaj sad, belim peskom. To će Vam prvo zapasti za oko, jer ova belina u kontrastu sa borovima i morem baš iskače u prvi plan, kao beli veš na reklami za deterdžent. Taj beli pesak baš nije česta pojava na plažama Sitonije.

Detaljnije
Atlantis Studios

Sve najlepše plaže na Sitoniji

Sitonija

Na Sitoniji se nalaze najlepše plaže Halkidikija, a po mnogim mišljenjima i cele Severne Grčke. Uglavnom su to prelepe peščane plaže sa čistom prozirnom vodom, koje su okružene borovom šumom. Moglo bi se reći da je borova šuma zaštitni znak Sitonije. Većina plaža nalazi se zapadnoj obali poluostrva, kao i na jugu. Istočnu obalu krasi svega nekoliko izuzetno lepih plaža.

Detaljnije
Atlantis Studios

10 najlepših plaža na Sitoniji

Sitonija

Zamislite najaču ligu u fudbalu na svetu. Nekome je to Engleska, a nekom Španija. Čak I desetoplasirani na tabeli bi bio veoma ozbiljan protivnik prvaku, recimo naše lige. Tako je i sa Sitonijom. Čak I desetoplasirana plaža sa ove liste biće u rangu najbolje plaže na Kasandri. Gde je jaka konkurencija, kvalitet je izvesniji.

Detaljnije
Atlantis Studios

5 najboljih plaža na Sitoniji za roditelje sa malom decom

Sitonija

Dragi Roditelji sa malom decom, što ste čitali knjiga na plažama, čitali ste, što ste se odmarali zavaljeni u ležaljci uz zvuke talasa, odmarali ste se, što ste obilazili plaže po Skijatosima, Lefkadama, Kefalonijama i Mikonosima, obilazili ste. Sada dolazi vreme dečijih plaža.

Detaljnije