Vacation House Metamorfozis, Sitonija

Vacation House

Metamorfozis, Sitonija

U pogodnom, mirnom delu Metamorfozisa, samo 200 metara od centra ovog gradića nalazi se kompleks Vacation House. Svega 80 metara od kristalno prozirnog Egejskog mora Sitonije, naša kuća okružena je predivnom borovom šumom, sa ograđenim dvorištem prepunim cveća i prirodnog hlada.

Metamorfozis je slikovito malo letovalište prepuno prodavnica, suvenirnica, restorana i kafića, a na pešačkoj udaljenosti od nas postoji i veliko igralište i zabavni park za mališane. Takođe, dva minuta šetnje odvešće vas do naizgled beskrajne peščane plaže nagrađene Plavom zastavicom, idealne za ljubitelje plivanja, sunčanja i rekreacije.

Dvorište Vacation House-a sa velikom verandom i predivnim pogledom namenjeno je svim gostima, pa tu možete uživati u fenomenalnoj klimi i novim poznanstvima. Vaši domaćini žive odmah pored ove kuće, i možete im se obratiti u svako doba dana ili noći ukoliko bude potrebno.

Stanica lokalnog prevoza udaljena je 300 metara od nas, a redovnim linijama možete obići čitavu Sitoniju. Naravno, ukoliko dolazite sopstvenim prevozom možete računati na besplatan parking u dvorištu i lagodno organizovati ekskurzije i izlete do prekrasnih plaža Sitonije, pa i obližnje Kasandre.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaMetamorfozis, Sitonija
Emailelkrokidou@gmail.com
Telefon 1+30 694 2600 322
udaljenost-od-plaze

Na 80m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

Smeštaj
Vacation House

Studio za 3 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Vacation HouseVacation HouseVacation HouseVacation House

Studio za 4 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Vacation HouseVacation HouseVacation HouseVacation HouseVacation House

Apartman za 5 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Atrakcije u blizini
Vacation House

Slike i opisi svih plaža na Sitoniji

Sitonija

Na Sitoniji se nalaze najlepše plaže Halkidikija, a po mnogim mišljenjima i cele Severne Grčke. Uglavnom su to prelepe peščane plaže sa čistom prozirnom vodom, koje su okružene borovom šumom. Moglo bi se reći da je borova šuma zaštitni znak Sitonije. Većina plaža nalazi se zapadnoj obali poluostrva, kao i na jugu. Istočnu obalu krasi svega nekoliko izuzetno lepih plaža.

Detaljnije
Vacation House

Slike i opisi svih letovališta na Sitoniji

Sitonija

Najpopularnija letovališta Sitonije su: Neos Marmaras, Toroni, Sarti, Sikija, Vourvourou, Nikiti, Kalamitsi, Porto Koufo, Metamorfosi, Gerakini kao i mnoga druga manja letovališta koja su pravi izbor za uzbudljiv, ali i miran porodični odmor.

Detaljnije