Alkaia - Peonia Apartments Vlichos, Lefkada

Alkaia - Peonia Apartments

Vlichos, Lefkada

Na istočnoj obali ostrva Lefkada, na oko 20 km od grada Lefkasa, nalazi se zaliv Vlichos, a tu je udobno smešten kompleks Alkaia - Peonia Apartments. Lokalna plaža i luka veoma su blizu smeštaja, udaljeni svega nekoliko desetina metara, a iz smeštajnih jedinica pruža se i divan pogled na luku i uvek plavo Jonsko more.

Takođe, veoma lepa plaža Desimi je na 1,7 km od Alkaia - Peonia Apartments i na njoj se može uživati u kupanju, sportovima na plaži i u vodi, kao i drugim morskim zanimacijama. Luka Vasiliki je na 10 km udaljenosti od smeštaja, a čuvene plaže Egremni i Katizma na oko 13 km. Takođe, preko puta Vlichosa nalazi se mesto Geni, sa dobrim izborom tradicionalnih taverni i restorana.

Kompleks Alkaia - Peonia Apartments ima i dvorište sa roštiljem, ovde je dostupan i besplatan Wi-Fi internet, a u okolini postoje javna parking mesta.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaVlichos, Lefkada
Emailroudavillage@gmail.com
Mobilni+30 6972901729
Telefon 1+30 26450 95593
Telefon 2+30 6977609502
udaljenost-od-plaze

Na 20m od plaže

wi-fi

Wi Fi

rostilj

Roštilj

pogled-na-more

Pogled na more

javni-parking

Javni parking

Smeštaj
Alkaia - Peonia ApartmentsAlkaia - Peonia ApartmentsAlkaia - Peonia ApartmentsAlkaia - Peonia ApartmentsAlkaia - Peonia ApartmentsAlkaia - Peonia Apartments

Apartman 1 za 4-6 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Alkaia - Peonia ApartmentsAlkaia - Peonia Apartments

Apartman 2 za 4-6 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima