Filalithis Studios & Apartments Sami, Kefalonija

Filalithis Studios & Apartments

Sami, Kefalonija

Filalithis Studios & Apartments se nalazi u letovalištu Sami, na 70 metara od plaže Karavomilos. Takođe, u blizini je glavna luka za Patru i Italiju. Pećina Melissani udaljena je 800 metara, dok je manastir Agios Gerasimos na distanci od 19 km. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Kefalonija, udaljen 29 km od ovog smeštaja.

Filalithis Studios & Apartments nudi smeštajne jedinice sa balkonom ili terasom sa pogledom na more, planinu i grad. Svaka smeštajna jedinica je opremljena ormarom koji uključuje posteljinu i peškire. Neke smeštajne jedinice su opremljene i klima-uređajem, TV-om sa ravnim ekranom, mašinom za pranje veša i aparatom za kafu, kao i potpuno opremljenom kuhinjom. Besplatan Wi-Fi internet je takođe dostupan, dok se u blizini ovog smeštaja mogu naći javna parking mesta.

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaSami, Kefalonija
Emailinfo@studiosfilalithis.gr
Telefon 1+30 267 402 2494
Telefon 2+30 697 669 3011
udaljenost-od-plaze

Na 70m od plaže

wi-fi

Wi Fi

javni-parking

Javni parking

pogled-na-more

Pogled na more

Smeštaj
Filalithis Studios & ApartmentsFilalithis Studios & ApartmentsFilalithis Studios & ApartmentsFilalithis Studios & ApartmentsFilalithis Studios & ApartmentsFilalithis Studios & ApartmentsFilalithis Studios & ApartmentsFilalithis Studios & ApartmentsFilalithis Studios & ApartmentsFilalithis Studios & ApartmentsFilalithis Studios & ApartmentsFilalithis Studios & ApartmentsFilalithis Studios & ApartmentsFilalithis Studios & ApartmentsFilalithis Studios & ApartmentsFilalithis Studios & ApartmentsFilalithis Studios & ApartmentsFilalithis Studios & ApartmentsFilalithis Studios & ApartmentsFilalithis Studios & ApartmentsFilalithis Studios & Apartments

Studio za 2-4 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo