Sea View Studios Minies, Kefalonija

Sea View Studios

Minies, Kefalonija

Okružen predivnim zelenim vrtom, kompleks Sea View Studios nalazi se na idealnoj lokaciji blizu plaže, sa koje se vidi uvek plavo Jonsko more. Letovalište u kojem su smešteni studiji zove se Minies, i udaljeno je svega 8 km od glavnog grada Kefalonije, Argostolija, do koga se stiže veoma brzo i lako.

Takođe, u ovoj oblasti biće vam na raspolaganju i veliki broj divnih peščanih plaža. Kao najbliža, izdvaja se plaža Spasmata, na oko desetak minuta hoda, dok je čuvena Megali Amos plaža na 20-ak minuta od mesta Minies. Obe plaže su dobro organizovane i imaju lepe barove gde možete naručiti grickalice i hladna pića.

U dvorištuSea View Studiospostoji roštilj koji gosti mogu koristiti za pripremu obroka po želji. Tu je i sto sa stolicama gde u prirodnoj amtosferi zelenila naše bašte možete uživati u miru i tišini, a za sve koji dođu svojim kolima do nas, ili iznajme automobil dok su na Kefaloniji imamo obezbeđen siguran parking prostor. Takođe, možemo vas sačekati na aerodromu u Argostoliju po dolasku kod nas, ili vas ispratiti kada budete odlazili.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaMinies, Kefalonija
Emailinfo@seaview-studios.gr
Mobilni+30 69 7588 8028
Telefon 1+30 26 710 41 882
Telefon 2+30 69 371 69 312
udaljenost-od-plaze

Na 600m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

rostilj

Roštilj

pogled-na-more

Pogled na more

vrt

Vrt

Smeštaj
Sea View StudiosSea View StudiosSea View StudiosSea View StudiosSea View Studios

Studio za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Sea View StudiosSea View StudiosSea View StudiosSea View StudiosSea View StudiosSea View StudiosSea View StudiosSea View StudiosSea View StudiosSea View Studios

Superior studio za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Sea View StudiosSea View StudiosSea View StudiosSea View StudiosSea View Studios

Studio za 3 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima