Studios Anna Vurvuru, Sitonija

Studios Anna

Vurvuru, Sitonija

Kompleks Studios Anna se nalazi u letovalištu Vurvuru, i sastoji se od zgrade A i zgrade B.

Zgrada A

Zgrada A se nalazi sa leve strane pri ulasku u kompleks Studios Anna, 200 metara od raskrsnice Vurvuru. Sastoji se od 8 studija sa svim potrebnim sadržajima za parove ili porodice.

Svaki studio nudi porodicama (2 roditelja i 2 dece) udoban boravak jer ima bračni krevet, krevet na sprat, TV, Wi-Fi, klima uređaj, kupatilo, potpuno opremljenu kuhinju i zaseban balkon sa pogledom na baštu. Sa strane se pruža pogled na planinu Itamos, koja je savršena destinacija za jednodnevne izlete. Promena posteljine i čišćenje se vrši svaka tri dana.

Zgrada B

Zgrada B se nalazi na velikom prostoru. Prolaskom pored zgrade A i praćenjem označene staze, gosti će doći do natkrivenog parkinga koji je lociran pored zgrade B. Zgrada B se sastoji od 16 studija sa svim potrebnim sadržajima za parove ili porodice.

Svaki studio nudi porodicama (2 roditelja i 2 dece) udoban boravak jer ima bračni krevet, krevet na sprat, TV, Wi-Fi, klima uređaj, kupatilo, potpuno opremljenu kuhinju i zaseban balkon sa pogledom na baštu. Sa strane se pogled pruža na planinu Itamos, koja je savršena destinacija za jednodnevne izlete. Promena posteljine i čišćenje se vrši svaka tri dana.

Sadržaji soba:

Porodične sobe

Satelitska TV

Klima uređaj

Frižider

Potpuno opremljena kuhinja

Balkon sa pogledom na vrt

Kupatilo

Wi-Fi internet

Plaža

Kompleks Studios Anna ima na plaži posebno dizajniran prostor sa suncobranima i ležaljkama namenjen gostima, koji se može koristiti uz doplatu. Oni ovde mogu uživati u suncu i moru, na uređenoj plaži.

Aktivnosti

Sledeći sportski sadržaji su na raspolaganju gostima:

Fudbalski teren

Basket

Odbojka

Stoni tenis

Igralište


Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaVurvuru, Sitonija
Emailinfo@studioanna.gr
Telefon 1+30 6980460515 (Viber, WhatsApp, Engleski)
Telefon 2+30 6934831945 (Viber, WhatsApp, Srpski)
udaljenost-od-plaze

Na 150m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

igraliste-za-decu

Igralište za decu

vrt

Vrt

rostilj

Roštilj

stoni-tenis

Stoni tenis

Smeštaj
Studios AnnaStudios AnnaStudios AnnaStudios AnnaStudios AnnaStudios AnnaStudios AnnaStudios AnnaStudios AnnaStudios AnnaStudios Anna

Studio A

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Studios AnnaStudios AnnaStudios AnnaStudios AnnaStudios AnnaStudios AnnaStudios AnnaStudios Anna

Studio B

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Studios Anna

Slike i opisi svih plaža na Sitoniji

Sitonija

Na Sitoniji se nalaze najlepše plaže Halkidikija, a po mnogim mišljenjima i cele Severne Grčke. Uglavnom su to prelepe peščane plaže sa čistom prozirnom vodom, koje su okružene borovom šumom. Moglo bi se reći da je borova šuma zaštitni znak Sitonije. Većina plaža nalazi se zapadnoj obali poluostrva, kao i na jugu. Istočnu obalu krasi svega nekoliko izuzetno lepih plaža.

Detaljnije
Studios Anna

Slike i opisi svih letovališta na Sitoniji

Sitonija

Najpopularnija letovališta Sitonije su: Neos Marmaras, Toroni, Sarti, Sikija, Vourvourou, Nikiti, Kalamitsi, Porto Koufo, Metamorfosi, Gerakini kao i mnoga druga manja letovališta koja su pravi izbor za uzbudljiv, ali i miran porodični odmor.

Detaljnije