Studios Anna Vurvuru, Sitonija

Studios Anna

Vurvuru, Sitonija

Kompleks Studios Anna se nalazi u letovalištu Vurvuru, i sastoji se od zgrade A i zgrade B.

Zgrada A

Zgrada A se nalazi sa leve strane pri ulasku u kompleks Studios Anna, 400 metara od raskrsnice Vurvuru. Sastoji se od 8 studija sa svim potrebnim sadržajima za parove ili porodice.

Svaki studio nudi porodicama (2 roditelja i 2 dece) udoban boravak jer ima bračni krevet, krevet na sprat, TV, klima uređaj, kupatilo, potpuno opremljenu kuhinju i zaseban balkon sa pogledom na baštu. Sa strane se pruža pogled na planinu Itamos, koja je savršena destinacija za jednodnevne izlete. Promena posteljine i čišćenje se vrši svaka tri dana.

Zgrada B

Zgrada B se nalazi na velikom prostoru. Prolaskom pored zgrade A i praćenjem označene staze, gosti će doći do natkrivenog parkinga koji je lociran pored zgrade B. Zgrada B se sastoji od 16 studija sa svim potrebnim sadržajima za parove ili porodice.

Svaki studio nudi porodicama (2 roditelja i 2 dece) udoban boravak jer ima bračni krevet, krevet na sprat, TV, klima uređaj, kupatilo, potpuno opremljenu kuhinju i zaseban balkon sa pogledom na baštu. Sa strane se pogled pruža na planinu Itamos, koja je savršena destinacija za jednodnevne izlete. Promena posteljine i čišćenje se vrši svaka tri dana.

Sadržaji soba:

Porodične sobe

Satelitska TV

Klima uređaj

Frižider

Potpuno opremljena kuhinja

Balkon sa pogledom na vrt

Kupatilo

Wi-Fi internet

Plaža

Kompleks Studios Anna ima na plaži posebno dizajniran prostor sa suncobranima i ležaljkama namenjen gostima. Oni ovde mogu uživati u suncu i moru, na uređenoj plaži.

Aktivnosti

Sledeći sportski sadržaji su na raspolaganju gostima:

Fudbalski teren

Mini basket

Odbojka

Sto za stoni tenis

Igralište

Cene za sezonu 2023:

Studio A 50€ od 01.06. - 10.06.
Studio B 45€ od 01.06. - 10.06.

Studio A 60€ od 06.11. - 30.06.
Studio B 55€ od 06.11. - 30.06.

Studio A 80€ od 07.01. - 15.07.
Studio B 75€ od 07.01. - 15.07.

Studio A 90€ od 16.07. - 20.08.
Studio B 85€ od 16.07. - 20.08.

Studio A 85€ od 21.08. - 31.08.
Studio B 80€ od 21.08. - 31.08.

Studio A 65€ od 09.01. - 30.09.
Studio B 60€ od 09.01. - 30.09.

Politika otkazivanja: ako gost otkaže više od 30 dana pre dolaska, biće mu u potpunosti vraćen iznos depozita. Ako se otkazivanje desi na manje od 30 dana pre dolaska, gostu će biti naplaćen iznos depozita.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaVurvuru, Sitonija
Emailinfo@studioanna.gr
Telefon 1+30 6980460515 (Viber, WhatsApp, Engleski)
Telefon 2+30 6934831945 (Viber, WhatsApp, Srpski)
udaljenost-od-plaze

Na 150m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

igraliste-za-decu

Igralište za decu

restoran

Restoran

bar

Bar

vrt

Vrt

rostilj

Roštilj

stoni-tenis

Stoni tenis

Smeštaj
Studios AnnaStudios AnnaStudios AnnaStudios AnnaStudios AnnaStudios AnnaStudios Anna

Studio A

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Studios AnnaStudios AnnaStudios AnnaStudios AnnaStudios AnnaStudios AnnaStudios AnnaStudios Anna

Studio B

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Studios Anna

Neos Marmaras

Sitonija

Neos Marmaras je, bez sumnje, najglamuroznije letovalište u ovom delu Grčke i predstavlja savršenu kombinaciju planinskih predela i plavog mora, peščanih plaža i prirodnog zelenila.

Detaljnije
Studios Anna

Porto Koufo plaža Sitonija

Porto Kufo, Sitonija

Ukoliko bismo zanemarili lepotu svih plaža u okolini i nepristrasno opisali plažu Porto Kufo, rekli bismo da je Porto Koufo lepa peščana plaža, ne preterano dugačka, niti široka, koja se nalazi u malom srcolikom zalivčiću i gde su fenomenalni zalasci sunca.

Detaljnije
Studios Anna

Toroni

Sitonija

Toroni je malo ribarsko naselje na jugu drugog poluostrva regije Halkidiki. Udaljen je oko 135 kilometara od Soluna i odlikuje ga kombinacija prirodno guste šume i veličanstvenog pogleda na more zaliva Torones.

Detaljnije
Studios Anna

Metamorfozi

Sitonija

Na oko 100km od Soluna, na samom početku Sitonije, nalazi se Metamorfozi, letovalište koje će vas, kako i sam naziv kaže, preporoditi. Često ga nazivaju i vazdušnom banjom Halkidikija. Četinarska šuma koje ima u izobilju stvara posebnu mikroklimu ovog mesta.

Detaljnije
Studios Anna

Gradska plaža Sarti

Sarti, Sitonija

Gradska plaža Sarti se zasigurno može svrstati u top 3 najlepših gradskih plaža na Sitoniji. U toj konkurenciji su svakako gradska plaža u Neos Marmarasu, kao i gradska plaža u Toroniju, a tu u konkurenciji je svakako i gradska plaža u mestašcetu Psakudiji.

Detaljnije
Studios Anna

Plaža Karidi (Dečija plaža)

Vurvuru, Sitonija

Plaža Karidi je mala peščana, plitka prirodna uvala, sa bistrom vodom idealna da se deca u njoj brčkaju do mile volje. Bukvalo je kao jedan veliki dečiji bazen, a na kopnu je sitan pesak, kao stvoren za pravljenje zamkova, utvrđenja ili putne infrastrukture.

Detaljnije
Studios Anna

Gradska plaža Vurvuru

Vurvuru, Sitonija

Plaža Vurvuru je peščana, sa prozirnom vodom, bez mnogo talasa. Veoma je plitka, a samim tim i veoma pogodna za manju decu. Kako je plaža dugačka skoro 3,5 km u zavisnosti od toga gde se na njoj nalazite zavisi i ponuda u smislu kafića, ležaljki i sportova na vodi.

Detaljnije
Studios Anna

Plaža Tigania

Krijarici, Sitonija

Tigania je peščana plaža sa tirkiznom bojom vode i veoma podseća na plažu Orange (aka Portokali), samo što nema borovu šumu koja je okružuje, već stene. Zbog izolovanosti nije doživela pravi bum, koji svojom lepotom svakako zaslužuje.

Detaljnije
Studios Anna

Letovalište Nikiti

Sitonija

Obilaskom Nikitija možete se diviti predivnim plažama koje kombinuju zelenu i plavu boju. Kada vetar nežno duva na obali njišu se borova stabla, a na moru prave mali talasi, što stvara idiličnu atmosferu mira i blagostanja.

Detaljnije
Studios Anna

Sarti

Sitonija

Sarti je prelepo turističko mesto koje se konstantno razvija i iz dana u dan unapređuje svoju ponudu. Najveća prednost Sarija, posle prelepe pelaže, je upravo šetalište pokraj nje koje je dugačko skoro 2 km.

Detaljnije
Studios Anna

Gerakini

Sitonija

Gerakini je šarmantno primorsko letovalište, udaljeno svega 70 kilometara od Soluna. Postoji legenda koja kaže da je antička kraljica po imenu Gerakina živela ovde, i da je ovo mesto po njoj dobilo ime.

Detaljnije
Studios Anna

Kalamici

Sitonija

Kalamici je najjužnije mesto na istočnoj obali Sitonije, na srednjem prstu Halkidikija. Udaljeno je od Sartija 15 km, oko 30 km od Neos Marmarasa i oko 150 km od Soluna. Predstavlja jedno od najmanjih i najmirnijih letovališta Halkidikija.

Detaljnije
Studios Anna

Vurvuru

Sitonija

Zamislite beogradsko naselje Kaluđericu. Sada zamislite da je ona 10 puta manja i da se nalazi pokraj lepog tirkizno plavog mora. Eto, to Vam je u ukratko letovalište Vurvuru. Nalazi se na Sitoniji, drugom prstu Halkidikija, južno od Agios Nikolaosa, od Soluna udaljeno oko 120km.

Detaljnije
Studios Anna

Plaža Agridia

Sikija, Sitonija

Agridia je peščana plaža, sa peskom koji se “ne lepi” i koji se takođe nalazi u vodi. Stene se nalaze i sa desne i sa leve strane, što u mnogome podseća na obližnu Gou, ali su dosta niže i ne stvaraju onaj klaustrofobičan utisak.

Detaljnije
Studios Anna

Plaža Las Bandidas

Stiladari, Sitonija

Ovo je lepa peščana plaža dužine oko 300 metara, na kojoj se nalazi jedan plažni bar sa ležaljkama i suncobranima, i to negde na centralnoj poziciji plaže, a tu je i teren za odbojku na pesku.

Detaljnije
Studios Anna

Gradska plaža Sikija

Sikija, Sitonija

Sikija poseduje veoma dugačku peščanu plažu i pravo je čudo kako se na ovom mestu nije formiralo neko veće turističko mesto, tipa Sartija ili Toronija. Umesto toga iza plaže se nalaze kampovi i privatni smeštaji sa velikim dvorištima.

Detaljnije
Studios Anna

Plaža Linaraki

Sikija, Sitonija

More je čisto i prozirno, imaćete utisak kao da ste u bazenu, nema mnogo talasa, čak i kada ih svuda ima... Takođe, tu je i jedan plažni bar sa ležaljkama, ali i dovoljno mesta za privatnu režiju.

Detaljnije
Studios Anna

Plaža Valti

Sikija, Sitonija

Valti je peščana plaža i druga u nizu kada se posmatra zaliv Sikije s leva na desno. Nije nešto posebno atraktivna, poput plaža koje se nalaze naspram nje, tako da ne privlači veliki broj kupača. To dalje implicira da ovde nikada nije prevelika gužva.

Detaljnije
Studios Anna

Plaža Tourkolimnionas

Sikija, Sitonija

Tourkolimnionas je prelepa peščana mikro plaža, sa ograničenim brojem mesta. Na njoj se nalazi jedan plažni bar sa suncobranima i ležaljkama, a svakako tu je i deo za privatnu režiju. More je veoma čisto i mirno, čak skoro da nikada nema velikih talasa.

Detaljnije
Studios Anna

Plaža Fava

Vurvuru, Sitonija

Plaža je peščana sa veoma sa postepenim ulaskom u more. Idealna je za decu, tako da je Fava odlična alternativa već pretrpanoj Karidi. Kako nije postignut dogovor da se otvori kafić (što ne znači da neće) trenutno morate da donesete svoj plažni mobilijar.

Detaljnije
Studios Anna

Plaža Azapiko

Azapiko, Sitonija

Plaža Azapiko je lepa peščana plaža dugačka 320 metara, na kojoj ne postoji nikakva infrastruktura osim zemljano/peščanog puta. Pristup je zapravo vrlo jednostavan, a za parking nećete imati nikakvih problema. Glavni posetioci ove plaže su kamperi i slučajni ili namerni prolaznici koji vole mir i tišinu i mirno, čisto i lepo more, bez ikakvog dodatnog „luksuza“.

Detaljnije
Studios Anna

Plaža Katerina

Sikija, Sitonija

Plaža Katerina je peščana, a kako nema mnogo zainteresovanih za brigu o njoj, na nekoliko mesta iz peska probija korov, što ostavlja pomalo ružan utisak. Na tuševe, ležaljke, kafiće, taverne i barove zaboravite, jer ih nema, a takođe ni naznaka da će ih ikada biti.

Detaljnije