Traditional Villa Mana Gh Toroni, Sitonija

Traditional Villa Mana Gh

Toroni, Sitonija

Traditional Villa Mana Gh nalazi se u Toroniju, tačnije na uzvišenju nasuprot Vizantijskog zamka i nudi lep pogled na more okolne prirodne lepote. Ova lokacija pruža mir i izlovanost od gužvi, a opet je u blizini brojnih pogodnosti koje letovalište Toroni nudi. Do plaže ima 800 metara, a tu su i razni marketi, kafići, barovi, restorani brze hrane i drugi sadržaji.

Traditional Villa Mana Gh nudi vrt (500 m²) sa mestom za pravljenje roštilja. Vila je pokrivena besplatnim Wi-Fi internetom, a nudi i privatni parking.

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaToroni, Sitonija
Emailinfo@mana-gh.com
Telefon 1+30 697 553 4375
udaljenost-od-plaze

Na 800m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

pogled-na-more

Pogled na more

rostilj

Roštilj

vrt

Vrt

Smeštaj
Traditional Villa Mana GhTraditional Villa Mana GhTraditional Villa Mana GhTraditional Villa Mana GhTraditional Villa Mana GhTraditional Villa Mana GhTraditional Villa Mana GhTraditional Villa Mana GhTraditional Villa Mana GhTraditional Villa Mana GhTraditional Villa Mana Gh

Vila za 6 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Traditional Villa Mana Gh

Slike i opisi svih plaža na Sitoniji

Sitonija

Na Sitoniji se nalaze najlepše plaže Halkidikija, a po mnogim mišljenjima i cele Severne Grčke. Uglavnom su to prelepe peščane plaže sa čistom prozirnom vodom, koje su okružene borovom šumom. Moglo bi se reći da je borova šuma zaštitni znak Sitonije. Većina plaža nalazi se zapadnoj obali poluostrva, kao i na jugu. Istočnu obalu krasi svega nekoliko izuzetno lepih plaža.

Detaljnije
Traditional Villa Mana Gh

Slike i opisi svih letovališta na Sitoniji

Sitonija

Najpopularnija letovališta Sitonije su: Neos Marmaras, Toroni, Sarti, Sikija, Vourvourou, Nikiti, Kalamitsi, Porto Koufo, Metamorfosi, Gerakini kao i mnoga druga manja letovališta koja su pravi izbor za uzbudljiv, ali i miran porodični odmor.

Detaljnije