Studios Petrina Toroni, Sitonija

Studios Petrina

Toroni, Sitonija

U srcu šarmantnog porodičnog letovališta Toroni, na samo 20 metara od prelepog Egejskog mora i peskovite plaže, nalazi se naša vila Petrina. To je porodično vođena vila koja se sastoji od 7 u potpunosti opremljenih studija, od kojih je njih 2 za 2 osobe, 4 za 3 osobe i jedan studio za 4 osobe.

Vilu okružuje pažljivo uređen cvetni vrt u kome možete provesti zaista lepe trenutke odmora u veoma prijatnom ambijentu i okruženju. U posebnom delu vrta smo izdvojili mesto samo za gurmane, na kome mogu na miru roštiljati.

Ukoliko kod nas dolazite svojim automobilom biće Vam obezbeđen privatni parking. Većina naših gostiju nam se redovna vraća iz godine u godinu, što je dokaz da smo stvorili pozitivnu drugarsku atmosferu. Tokom Vašeg boravka kod nas, bićemo Vam u svakom trenutku na raspolaganju, a za sve potrebne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaToroni, Sitonija
Emailtapetrina@hotmail.com
Faks+30 23750 41339
Telefon 1+30 23750 51442
Telefon 2+30 69744 15897
udaljenost-od-plaze

Na 20m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

rostilj

Roštilj

ciscenje

Čišćenje

Smeštaj
Studios PetrinaStudios PetrinaStudios PetrinaStudios PetrinaStudios Petrina

Studio za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Studios PetrinaStudios PetrinaStudios Petrina

Studio za 3 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Studios PetrinaStudios PetrinaStudios Petrina

Studio za 4 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Atrakcije u blizini
Studios Petrina

Slike i opisi svih plaža na Sitoniji

Sitonija

Na Sitoniji se nalaze najlepše plaže Halkidikija, a po mnogim mišljenjima i cele Severne Grčke. Uglavnom su to prelepe peščane plaže sa čistom prozirnom vodom, koje su okružene borovom šumom. Moglo bi se reći da je borova šuma zaštitni znak Sitonije. Većina plaža nalazi se zapadnoj obali poluostrva, kao i na jugu. Istočnu obalu krasi svega nekoliko izuzetno lepih plaža.

Detaljnije
Studios Petrina

Slike i opisi svih letovališta na Sitoniji

Sitonija

Najpopularnija letovališta Sitonije su: Neos Marmaras, Toroni, Sarti, Sikija, Vourvourou, Nikiti, Kalamitsi, Porto Koufo, Metamorfosi, Gerakini kao i mnoga druga manja letovališta koja su pravi izbor za uzbudljiv, ali i miran porodični odmor.

Detaljnije