Anemoni Houses Metamorfozis, Sitonija

Anemoni Houses

Metamorfozis, Sitonija

Anemoni Houses nalazi se na 3 km od mesta Metamorfozis, i na 500 metara od mora. U Metamorfozisu gosti mogu naći dobar izbor prodavnica, kafića, barova i taverni.

Kompleks Anemoni Houses okružen je maslinjacima i borovima, a nudi i vrt mestom za pravljenje roštilja. Sa drugog sprata kuće pruža se progled na more. U vrtu je i bazen za čiju se dezinfekciju ne koriste se hemikalije, već se to radi elektrolizom soli, a pored bazena je i hidromasažna kada. U zoni bazena nalaze se ležaljke i baštenski nameštaj. Širom smeštaja obezbeđen je i besplatan Wi-Fi internet, a tu je i privatni parking.

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaMetamorfozis, Sitonija
Emailinfo@anemonihouses.gr
Telefon 1+30 23750 61412
Telefon 2+30 69454 11575
udaljenost-od-plaze

Na 500m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

bazen

Bazen

vrt

Vrt

rostilj

Roštilj

pogled-na-more

Pogled na more

Smeštaj
Anemoni HousesAnemoni HousesAnemoni HousesAnemoni HousesAnemoni HousesAnemoni HousesAnemoni HousesAnemoni HousesAnemoni HousesAnemoni HousesAnemoni HousesAnemoni HousesAnemoni Houses

Kuća Nefeli for 6-7 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Anemoni HousesAnemoni HousesAnemoni HousesAnemoni HousesAnemoni HousesAnemoni HousesAnemoni HousesAnemoni Houses

Kuća Cleio za 6-7 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Anemoni Houses

Slike i opisi svih plaža na Sitoniji

Sitonija

Na Sitoniji se nalaze najlepše plaže Halkidikija, a po mnogim mišljenjima i cele Severne Grčke. Uglavnom su to prelepe peščane plaže sa čistom prozirnom vodom, koje su okružene borovom šumom. Moglo bi se reći da je borova šuma zaštitni znak Sitonije. Većina plaža nalazi se zapadnoj obali poluostrva, kao i na jugu. Istočnu obalu krasi svega nekoliko izuzetno lepih plaža.

Detaljnije
Anemoni Houses

Slike i opisi svih letovališta na Sitoniji

Sitonija

Najpopularnija letovališta Sitonije su: Neos Marmaras, Toroni, Sarti, Sikija, Vourvourou, Nikiti, Kalamitsi, Porto Koufo, Metamorfosi, Gerakini kao i mnoga druga manja letovališta koja su pravi izbor za uzbudljiv, ali i miran porodični odmor.

Detaljnije