Artevilla Apartments Sami, Kefalonija

Artevilla Apartments

Sami, Kefalonija

Artevilla Apartments nalaze se u fantastičnoj, mirnoj okolini kefalonijske luke Sami, oko 1 kilometar od mora i prekrasnih plaža. Naše veliko imanje graniči se sa borovom šumom, a uzdignuta pozicija pruža panoramski pogled na more i brdovite obronke Kefalonije. Sami je izuzetno voljeno turističko mesto Kefalonije, pa u blizini Artevilla Apartments možete naći izvrsne lokalne ponude restorana, prodavnica, kafića, servisa i suvenirnica.

Artevilla Apartments okruženi su velikim vrtom koji pruža svežinu, mir i privatnost. Tu je i otvoreni bazen sa terasom za sunčanje, ležaljkama i suncobranima, te ovde možete uživati u prvim zracima sunca. U vrtu su i baštenske garniture kao i otvoreni roštilj za odličnu atmosferu i druženje uz specijalitete po vašem izboru. Artevilla Apartments otvoreni su za naše goste tokom čitave godine, a ukoliko na put krećete sopstvenim kolima, možete računati i na besplatan, privatni parking.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaSami, Kefalonija
Emailinfo@artevilla.gr
Telefon 1+30 267 4023 032
Telefon 2+30 697 7326 656
udaljenost-od-plaze

Na 1000m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

bazen

Bazen

krevetac

Krevetac

rostilj

Roštilj

lezaljke

Ležaljke

masina-za-sudje

Mašina za sudje

ves-masina

Veš mašina

Smeštaj
Artevilla ApartmentsArtevilla ApartmentsArtevilla ApartmentsArtevilla ApartmentsArtevilla ApartmentsArtevilla ApartmentsArtevilla ApartmentsArtevilla Apartments

Apartman Nefeli za 4+2 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Artevilla ApartmentsArtevilla ApartmentsArtevilla ApartmentsArtevilla ApartmentsArtevilla ApartmentsArtevilla ApartmentsArtevilla ApartmentsArtevilla ApartmentsArtevilla Apartments

Apartman Margarita za 4+2 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Atrakcije u blizini
Artevilla Apartments

Plaža Antisamos

Sami, Kefalonija

Ukoliko ste oduševljeno gledali film Mandolina kapetana Korelija i on Vas inspirisao da dođete na prelepu Kefaloniju, onda će ova plaža biti sam biser Vaše posete ovom jonskom ostrvu. Sve je čarobno u vezi sa ovom plažom, al krenimo redom.

Detaljnije
Artevilla Apartments

Myrtos beach

Ostrvo Kefalonija

Plaža Mirtos je proglašavana za najlepšu plažu u svetu, što joj zapravo niko i ne može osporiti. Ova plaža je zaista prelepa, ali kao što stara poslovica kaže o ukusima ne treba rasprvljati. Mirtos je najbolje uporediti sa nekom prelepom haljinom koju ne možete nositi svaki dan, ali kada je obučete osećate se fenomenalno.

Detaljnije
Artevilla Apartments

Xi Beach

Liksuri, Kefalonija

Ah to predivno Jadransko more… Vi i grupa penzionerki tek izašlih iz Instituta, namazani blatom što sve leči polako krećete da gacate plićacima Igala dok Vam vetar mrsi bujnu kosu. Ručice na leđima u predelu zadnjice i klaj, klaj, reč po reč i eto Vas već ste stigli do Luštice.

Detaljnije
Artevilla Apartments

Plaža Petani

Kefalonija

Petani je više Instagram plaža, a dosta manje Facebook. Inače je mlađa sestra plaže Mirtos, što znači da kao blizak član porodice ima otprilike sličnu popularnost kao njena starija sestra. Nešto kao porodica Kardašijan.

Detaljnije