Olimpik Bič (Olympic Beach) plaža Olimpik beach, Olimpska regija

Gradska plaža Olimpik bič (Olympic Beach) u blizini Paralije

Plaža omalenog letovališta Olimpik beach (Olympiaki Akti) je istovetna kao i plaža letovališta Paralija, naravno uz nekoliko manjih razlika. Plaža Olimpik beach je peščana sa plitkom i toplom vodom, na kojoj za razliku od Paralije nije prevelika gužva. Ovo je osnovna razlika između Paralije i Olimpik beacha, a to se da zaključiti i po tome što je letovalište Olimpik beach bar tri puta manje od Paralije.
Osnovne karakteristike plaže Olimpik Bič (Olympic Beach)

  1. Peščana plaža
  2. Na plaži se nalazi veliki broj kafića i taverni koji nude suncobrane i ležaljke
  3. Na plaži možete iznajmiti pedalinu ili kajak ili igrati odbojku na pesku
  4. S vremena na vreme se pojave meduze
  5. Sjajno mesto za roditelje sa malom decom
  6. Ne bi trebalo da imate većih problema u pronalaženju parkinga

Kao i na plaži Paralije i na Olimik beach-u se nalazi veliki broj kafića i taverni koji nude suncobrane i ležaljke na plaži. Kako ovde nije tolika gužva, voda duže vreme zadržava svoje plave nijanse. Kao i na Paraliji i ovde možete iznajmiti pedalinu ili kajak ili igrati odbojku na pesku. Međutim, ukoliko ste ljubitelj okretnih folklornih igara u vodi i etno aqua aerobic-a za to ćete ipak morati da odete do Paralije.
Naravno, i Olimpik beach muči istu muku sa meduzama, kao i Paralija. Ponekad ih ima u zaista velikom broju. Ukoliko želite da uživate u miru i tišini dok čitate omiljenu knjigu ili jednostavno želite da gledate u pučinu, najbolje je da odberate neko mesto između Olimpik beach-a i Paralije. Kao i Paralija i Olimpik beach je sjajno mesto za roditelje sa malom decom, a ukoliko na ovu plažu dolazite automobilom, ne bi trebalo da imate većih problema u pronalaženju parkinga.


Opise i slike smeštaja u Olimpik Beach-u možete pogledati OVDE.


Pristupačnost za decu: 100/100

Ocena plaže: 72/100

Parking: Lakše ga je pronaći na obodima letovališta

Autor teksta i fotografija: www.letougrckoj.com


Tags: Gradska plaža Olimpik beach, Olimpik beach, olimpik bič, Olimpik Bič plaža, Olympic Beach plaža, Olimpik Bič plaža slike, Olimpik Bič plaža opis, Olimpik Bič plaža utisci, Olimpik Bič plaža iskustva, Olimpik Bič plaža informacije, Olimpik Bič plaža tekst, Olimpik Bič plaža komentari, Olimpik Bič plaža meduze, Olimpik Bič plaža ležaljke, Olimpik Bič plaža paralija