Nea Mesangala plaža Nea Mesangala, Olimpska regija

Gradska plaža Nea Mesangala u Olimpskoj regiji

Pusto, pusto, pusto je baš sve, od Kastrija do Nea Mesangale... Šalu na stranu, ali ukoliko od letovališta Mesangala očekujete nešto gala, grdno ste se prevarili, a i otkud gala 20-tog u mesecu, što bi rekla Ružica Sokić u kultnoj “Tesnoj koži”.

Plaža “letovališta” Nea Mesangala se nadovezuje na nudističku plažu Nei Porija. Po prirodnim odlikama ista je kao i plaža u Nei Poriju, samo je dosta uža. To znači da je ovo lepa peščana plaža, veoma dugačka, sa plitkim morem i ponekom tavernom koja nudi ležaljke i suncobrane na samoj plaži.
Do samog mesta Nea Mesangala nije veoma jednostavno stići. Iz centra Nei Porija do plaže Nea Mesangale vazdušnom linijom ima 4 km, dok će Vam putem trebati duplo toliko, odnosno 8 km. To je iz razloga što je putna infrastruktura podešena po principu preko preče naokolo bliže, tako da ćete imati utisak kao da se vozite do plaže preko Male Krsne.
Naravno, parkinga ima do mile volje i bez obzira da li je reč o špicu letnje sezone ili ne, nećete imati problem sa tim.


Opise i slike smeštaja u Nea Mesangali možete pogledati OVDE.


Pristupačnost za decu: 100/100

Ocena plaže: 58/100

Parking: Besplatan/Lako ga je pronaći

Autor teksta i fotografija: www.letougrckoj.com


Tags: Gradska plaža Nea Mesangala, Nea Mesangala, Nea Mesangala plaža, Nea Mesangala plaža Olimpska regija, Nea Mesangala slike, Nea Mesangala iskustva, Nea Mesangala opis, Nea Mesangala utisci, Nea Mesangala informacije, Nea Mesangala parking, Nea Mesangala sa decom, Nea Mesangala za decu, Nea Mesangala deca