Villa Callisto Giri, Zakintos

Villa Callisto

Giri, Zakintos

Villa Callisto deo je prestižne grupe Escape Zakynthos luksuznih vila, koje spaja vrhunska usluga kategorisana sa pet zvezdica, ali i potpuna privatnost i sloboda koju veliki hoteli ne mogu da vam priušte. Ova vila originalno je podignuta 1901. godine, a nedavno je sasvim rekonstruisana i adaptirana tako da zadrži autentičan izgled, a uz vrhunski komfor i najsavremeniju tehničku opremljenost.

Villa Callisto smeštena je u upečatljivom, tradicionalnom mestašcu Gyri u unutrašnjosti ostrva Zakintos, pa se svim gostima preporučuje da ovde ipak dođu sopstvenim kolima. Inače, ovo je pravo mesto da odsednete ukoliko želite da na najbolji način obiđete čitavo ostrvo. Najbliža plaža, Limonas, udaljena je 10-ak minuta vožnje, a u ovom malenom selu postoji samo jedna taverna, dok prve prodavnice možete naći na nekoliko minuta vožnje u većim okolinim mestima, a ni glavni grad Zante nije tako daleko.

Villa Callisto okružena je svojim velikim, kamenim dvorištem i divnim zelenilom. Tu je i otvoreni bazen sa terasom za sunčanje kako biste mogli da uživate u svim čarima leta, kao i ambijentalna, vrtna terasa sa garniturama za sedenje i priborom za roštilj. Ova vila namenjena je opuštenom, porodičnom odmoru sa mališanima, a kako bi vaš odmor bio potpun, možete povesti i svoje ljubimce, uz prethodnu najavu. Kako znamo da se Zakintos može najbolje iskusiti sopstvenim prevozom, svi naši gosti mogu računati na besplatan parking u okviru vile.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaGiri, Zakintos
Emailinfo@escapezakynthos.gr
Telefon 1+30 697 3074551
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

bazen

Bazen

rostilj

Roštilj

lezaljke

Ležaljke

bicikl

Bicikl

Smeštaj
Villa CallistoVilla CallistoVilla CallistoVilla CallistoVilla CallistoVilla CallistoVilla CallistoVilla CallistoVilla Callisto

Vila za 6-11 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima