Green Island Residence Skala Potamija, Tasos

Green Island Residence

Skala Potamija, Tasos

Green Island Residence se nalazi u mestu Skala Potamija, jednom od najpopularnijih letovališta smaragdnog ostrva Tosos. Ovde u okruženju na raspolaganju ćete imati sve neophodno za opušten i bezbrižan letnji odmor, pa su tako tu brojne prodavnice, pekare, kafići, taverne, suvenirnice, barovi na plaži i još dosta toga.

Takođe, na kraćoj pešačkoj udaljenosti je i čuvena Golden Beach, plaža koja se smatra jednom od najlepših na čitavom ostrvu. Kao što i sam naziv kaže, ovde vaš čeka zlatasti pesak na obali i u moru, velika širina i komfor, kao i ležaljke i suncobrani koje možete iznajmiti, uz naručeno piće.

U blizini Green Island Residence prolazi i magistrala kojom možete lako doći do bilo koje plaže ili druge zanimljivosti ostrva. Sastvani deo kompleksa je i lepo dvorište sa roštiljem, na kojem možete pripremati jela po želji, ali i opustiti se u divnom prirodnom ambijentu. Wi-Fi internet je dostupan i besplatan za sve goste, kao i parking za one koji dođu svojim kolima ili iznajme automobil dok su na Tasosu.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaSkala Potamija, Tasos
Emailinfo@green-island.gr
Telefon 1+30 694 098 12 13
udaljenost-od-plaze

Na 300m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

rostilj

Roštilj

Smeštaj
Green Island ResidenceGreen Island ResidenceGreen Island ResidenceGreen Island ResidenceGreen Island ResidenceGreen Island ResidenceGreen Island ResidenceGreen Island ResidenceGreen Island Residence

Apartman za 2+2 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Green Island ResidenceGreen Island ResidenceGreen Island ResidenceGreen Island ResidenceGreen Island ResidenceGreen Island ResidenceGreen Island ResidenceGreen Island Residence

Mezoneta za 2-6 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima