Villa Maria Potos, Tasos

Villa Maria

Potos, Tasos

Vila Maria je porodični posao duži niz godina i smeštena je u centru sela Potosa samo 200 metara od najbliže istoimene plaže. Ova plaža je previdna, čista i dobro organizovana, sa velikim brojem sportskih i zabavnih sadržaja. Ako želite da uživate u plivanju preporučujemo jednu drugu plažu - St. Antonios koja se nalazi samo 5 minuta lagane šetnje od vile. Ovde se možete opustiti i uživati u toplom suncu i svežem povetarcu.

Vila Maria ima ukupno 5 smeštaja, a period rada je od aprila do oktobra . Tu je jedan dvosobni apartman za 5 osoba, zatim 2 potpuno opremljena studija za 3 osobe, i još 2 obične sobe koje nemaju kuhinju, a gde se udobno mogu smestiti takođe 3 osobe.

U Potosu ima mnogo taverni i restorana gde možete probati ukusne lokalne specijalitete. Potos plaža je ’’živa’’ kako danju tako i noću. Duž plaže se nalazi veliki broj barova gde možete sesti na piće, a ukoliko ste za luđi provod uputite se u neki od lokalnih noćnih klubova koji rade do jutra. Pored ovoga Potos je i mirno mesto i veoma pogodno za one koji žele samo odmor, a preporučuje se porodicama sa decom.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaPotos, Tasos
Emailinfo@maria-villa.com
Telefon 1+30 694 889 98 68
Telefon 2+30 694 889 98 68
udaljenost-od-plaze

Na 200m od plaže

parking

Parking

bazen

Bazen

Smeštaj
Villa MariaVilla Maria

Soba za 3 osobe

wi-fi

Wi Fi

frizider

Frižider

klima

Klima

Villa Maria

Studio za 3 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Villa MariaVilla Maria

Apartman za 5 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima