Servetas Apartments Vurvuru, Sitonija

Servetas Apartments

Vurvuru, Sitonija

Servetas Apartments se nalazi na 250 metara od plaže u letovalištu Vurvuru, na drugom prstu Halkidikija - Sitoniji. Na 500 metara nalazi se prvi supermarket, a do prvih taverni i kafića ima oko 1 km. Zeleni pejzaži, zabačene uvale i gostoprimstvo lokalnog stanovništva doprinose da gosti Vurvurua i okoline ovde uživaju u opuštajućem odmoru, daleko od užurbanih gradskih središta.

Peščane plaže sa svojim malim uvalama i plavo-zelena voda mora, stvaraju utisak boravka na nekom egzotičnom ostrvu, a uz to, brodićem se može pristupiti i obližnjim ostrvima, od kojih je najveće ostrvo Diaporos.

Servetas Apartments nudi i lepo lepo uređeno dvorište sa negovanom travom, zidanim roštiljem i natkrivenim letnjikovcem u kojem se nalaze sto, stolice i garnitura za sedenje. Ovde postoji i pristup besplatnom Wi-Fi internetu, a tu je i privatni parking.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaVurvuru, Sitonija
Emailservetasapartments@hotmail.com
Telefon 1+30 23750 91305
Telefon 2+30 697 456 7059
udaljenost-od-plaze

Na 250m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

rostilj

Roštilj

igraliste-za-decu

Igralište za decu

vrt

Vrt

Smeštaj
Servetas ApartmentsServetas ApartmentsServetas ApartmentsServetas ApartmentsServetas ApartmentsServetas ApartmentsServetas ApartmentsServetas ApartmentsServetas ApartmentsServetas Apartments

Apartman za 4 osobe

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

wi-fi

Wi Fi

Atrakcije u blizini
Servetas Apartments

Slike i opisi svih plaža na Sitoniji

Sitonija

Na Sitoniji se nalaze najlepše plaže Halkidikija, a po mnogim mišljenjima i cele Severne Grčke. Uglavnom su to prelepe peščane plaže sa čistom prozirnom vodom, koje su okružene borovom šumom. Moglo bi se reći da je borova šuma zaštitni znak Sitonije. Većina plaža nalazi se zapadnoj obali poluostrva, kao i na jugu. Istočnu obalu krasi svega nekoliko izuzetno lepih plaža.

Detaljnije
Servetas Apartments

Slike i opisi svih letovališta na Sitoniji

Sitonija

Najpopularnija letovališta Sitonije su: Neos Marmaras, Toroni, Sarti, Sikija, Vourvourou, Nikiti, Kalamitsi, Porto Koufo, Metamorfosi, Gerakini kao i mnoga druga manja letovališta koja su pravi izbor za uzbudljiv, ali i miran porodični odmor.

Detaljnije