Babis Studios & Apartments Trani Ammouda, Sitonija

Babis Studios & Apartments

Trani Ammouda, Sitonija

Na prelepoj plaži Agios Nikolaos Trani Ammouda, Sitonija, smešten je kompleks Babis Studios & Apartments koji se sastoje od dve zgrade.

Zgrada (1) je udaljena 30 metara od plaže, a zgrada (2) je 150 metara dalje na zelenoj površini. Plaže Trani Ammouda karakteriše čista tirkizna voda i one svake godine dobijaju Plavu zastavu Evropske unije. Dugogodišnje iskustvo uz plavo nebo i tirkiznu vodu, garantuju gostima nezaboravan i ugodan boravak.

Kuća 1

Apartman sa pogledom na more ima jednu spavaću sobu sa dva (2) bračna kreveta i odvojenu potpuno opremljenu veliku kuhinju (kuhinja ima kauč na razvlačenje i krevet na sprat) i kupatilo. Takođe, tu je i velika veranda sa predivnim pogledom na more (uključuje sofu, trpezarijski sto i ljuljašku). Besplatna klima, TV, Internet (Wi-Fi).

Studio je velika soba i sadrži bračni krevet, krevet za jednu osobu, kauč na razvlačenje i potpuno opremljenu kuhinju i kupatilo. Takođe, i studio ima svoju veliku verandu sa sofom, trpezarijskim stolom i ljuljaškom. Besplatna klima, TV, Internet (Wi-Fi).

U vrtu je besplatna mašina za veš, parking i roštilj.

Za apartman sa pogledom na more, cene se kreću od 70€ do 140€, u zavisnosti od dela sezone i broja ljudi.

Za studio, cene se kreću od 60€ do 120€, u zavisnosti od dela sezone i broja ljudi.

Ove cene važe za četiri (4) noćenja ili više.

Kuća 2

Kuća 2 je novoizgrađena (završena 2011. godine), ocenjena sa tri (3) ključa i sastoji se od šest (6) apartmana. Njena jedinstvena kvalitetna konstrukcija prati najnovije specifikacije za uštedu energije.

Na prvom i drugom spratu su četiri (4) apartmana. Svaki apartman ima spavaću sobu sa bračnim krevetom i odvojen dnevni boravak sa kaučem na razvlačenje i sa potpuno opremljenom kuhinjom i kupatilom. Svaki apartman ima jedan balkon u spavaćoj sobi i jedan balkon u kuhinji. Besplatna klima, dva (2) TV-a, Internet (Wi-Fi).

U prizemlju se nalaze dva (2) velika apartmana. Svaki apartman ima spavaću sobu sa bračnim krevetom, krevetom za jednu osobu, odvojenim dnevnim boravkom sa bračnim krevetom, krevetom za jednu osobu i potpuno opremljenom kuhinjom i kupatilom. Svaki apartman ima i veliku verandu sa trpezarijskim stolom i ljuljaškom. Besplatna klima, dva (2) TV-a, Internet (Wi-Fi).

U vrtu je besplatna mašina za veš, parking i roštilj.

Za apartmane na 1. i 2. spratu sa pogledom, cene se kreću od 50€ do 100€, u zavisnosti od dela sezone i broja ljudi.

Za apartmane u prizemlju, cene se kreću od 60€ do 120€, u zavisnosti od dela sezone i broja ljudi.

Ove cene važe za četiri (4) noćenja ili više.

Kako stići

Pre svega, morate stići u Solun. Odatle, pratite uputstva do Halkidikija (Leoforos Solun-Mudanja). Kada dođete do raskrsnice Mudanja, skrenite levo na Sitoniju (Leoforos Mudanja-Poligiros). Posle oko 38 km ovim putem stižete do sela Nikiti. Posle Nikitija na raskrsnici Neos Marmaras - Sarti ostajete na levoj strani i pratite pravac ka Sartiju (Perimetriki Sitonija). Posle oko 3,5 km kod znaka Agios Nikolaos - Sarti, nastavite pravo do Sartija, a nakon 1 km je znak Ormos Panagias. Tu skrenite oštro levo, prateći znak ka plaži Trani Ammouda Livrochio. Posle oko 200 metara sa desne strane je Babis Studios 2. Potom, nakon 150 metara je Babis Studios & Apartments. A, 30 metara nakon toga je plaža Trani Ammouda Livrochio.

Lokacija

Babis Studios & Apartments se nalazi u oblasti Trani Ammouda, u oblasti duge plaže i u blizini slikovitog mesta i luke Ormos Panagias, na oko 2 kilometra od sela Agios Nikolaos. Plaža Trani Ammouda je dugačka oko 2 km i široka 30 metara. Ima kristalno čistu, tirkiznu vodu i to je dokaz da nije slučajno nosilac Plave zastave. Ova plaža može poslužiti za razne vodene sportove, kao i za paraglajding na moru.

U malom mestu Ormos Panagias, gosti mogu pronaći razne taverne, kafiće i prodavnice. Osim toga, postoji veliki broj turističkih agencija koje organizuju svakodnevna krstarenja iz luke Ormos Panagias do obala Sitonije, i do mesta koja su dostupna samo sa mora, kao i do obale Svete Gore. Putovanje oko Svete Gore na ovaj način je jedina prilika za žene, kojima je zabranjeno da kroče na Svetu Goru, da fotografišu iz neposredne blizine stare manastire.

Nekoliko barova na plaži u neposrednoj blizini nude gostima uzbudljivu zabavu do ranih jutarnjih sati.

Oko 2 km severno, nalazi se tradicionalno staro selo Agios Nikolaos, gde gosti mogu da nađu supermarkete, apoteke, taksi službe, policijsku upravu i najvažnije Dom zdravlja.

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaTrani Ammouda, Sitonija
Emailinfo@babisstudios.gr
Telefon 1+30 23750 31170
Telefon 2+30 23750 32202
Mobilni+30 69 7472 7849
udaljenost-od-plaze

Na 30m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

rostilj

Roštilj

ves-masina

Veš mašina

pogled-na-more

Pogled na more

Smeštaj
Atrakcije u blizini
Babis Studios & Apartments

Slike i opisi svih plaža na Sitoniji

Sitonija

Na Sitoniji se nalaze najlepše plaže Halkidikija, a po mnogim mišljenjima i cele Severne Grčke. Uglavnom su to prelepe peščane plaže sa čistom prozirnom vodom, koje su okružene borovom šumom. Moglo bi se reći da je borova šuma zaštitni znak Sitonije. Većina plaža nalazi se zapadnoj obali poluostrva, kao i na jugu. Istočnu obalu krasi svega nekoliko izuzetno lepih plaža.

Detaljnije
Babis Studios & Apartments

Slike i opisi svih letovališta na Sitoniji

Sitonija

Najpopularnija letovališta Sitonije su: Neos Marmaras, Toroni, Sarti, Sikija, Vourvourou, Nikiti, Kalamitsi, Porto Koufo, Metamorfosi, Gerakini kao i mnoga druga manja letovališta koja su pravi izbor za uzbudljiv, ali i miran porodični odmor.

Detaljnije