Toroni Paradise Studios Toroni, Sitonija

Toroni Paradise Studios

Toroni, Sitonija

Toroni Paradise Studios nalazi se u prvom redu do mora, i samo uzak put deli ovaj smeštaj od peščane plaže Toronija. Takođe, plaža Porto Koufo je udaljena 3,1 km, dok je plaža Tristinika na distanci od 4 km.

Toroni Paradise Studios nudi vrt sa prostorom za pravljenje roštilja, a tu je i igralište za decu. Obezbeđen je i besplatan Wi-Fi internet, a u blizini smeštaja mogu se naći javna parking mesta.

Autor fotografija (Author of photos): Giannis Kotronis;

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaToroni, Sitonija
Emailtoroniparadise@gmail.com
Telefon 1+30 2375051221
udaljenost-od-plaze

Na 20m od plaže

wi-fi

Wi Fi

javni-parking

Javni parking

rostilj

Roštilj

igraliste-za-decu

Igralište za decu

vrt

Vrt

Smeštaj
Toroni Paradise StudiosToroni Paradise StudiosToroni Paradise StudiosToroni Paradise StudiosToroni Paradise StudiosToroni Paradise StudiosToroni Paradise Studios

Standard studio za 2+2 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Toroni Paradise StudiosToroni Paradise StudiosToroni Paradise StudiosToroni Paradise StudiosToroni Paradise StudiosToroni Paradise StudiosToroni Paradise StudiosToroni Paradise Studios

Deluks studio za 2+2 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Toroni Paradise Studios

Slike i opisi svih plaža na Sitoniji

Sitonija

Na Sitoniji se nalaze najlepše plaže Halkidikija, a po mnogim mišljenjima i cele Severne Grčke. Uglavnom su to prelepe peščane plaže sa čistom prozirnom vodom, koje su okružene borovom šumom. Moglo bi se reći da je borova šuma zaštitni znak Sitonije. Većina plaža nalazi se zapadnoj obali poluostrva, kao i na jugu. Istočnu obalu krasi svega nekoliko izuzetno lepih plaža.

Detaljnije
Toroni Paradise Studios

Slike i opisi svih letovališta na Sitoniji

Sitonija

Najpopularnija letovališta Sitonije su: Neos Marmaras, Toroni, Sarti, Sikija, Vourvourou, Nikiti, Kalamitsi, Porto Koufo, Metamorfosi, Gerakini kao i mnoga druga manja letovališta koja su pravi izbor za uzbudljiv, ali i miran porodični odmor.

Detaljnije