Mantzanas Apartments Saloniku, Sitonija

Mantzanas Apartments

Saloniku, Sitonija

Mantzanas Apartments smešten je na jednom od najlepših mediteranskih poluostrva, čuvenom Halkidikiju, koga zapljuskuju vode plavog Egejskog mora. Na samom vrhu drugog kraka Halkidikija, Sitonije, pokraj predivne plaže Salonikiou (udaljena svega 20 metara), kompleks Mantzanas nudi topli porodični smeštaj, u mirnom okruženju, na obali mora i peščane plaže koja je nagrađena plavom zastavom za čistoću i sadržaje koje nudi.

Takođe, naša lepa, zelena bašta nudi pravo osveženje u hladu drveća u vrelim letnjim danima. Ona zajedno sa prostranim i kvalitetno uređenim apartmanima odakle se pruža fantastičan pogled na more, kao i lakim i brzim pristupom plaži, čini naše apartmane privlačnim za sve one koji žele kvalitetan i nezaboravan odmor.

U okviru kompleksa nalazi se i privatni parking za sve one koji kod nas dođu svojim kolima, kao i mesto za roštilj koje mogu koristiti svi naši gosti. Kada se vratite sa plaže, tu su naši spoljni tuševi, a takođe najmlađi gosti će uživati u igralištu sa zabavnim sadržajima namenjenim upravo njima. Ovde se oni potpuno bezbedno mogu igrati, dok roditelji bez brige, uživaju u svom odmoru.

Ako ste ljubitelj životinja i želite kućnog ljubimca da povedete sa sobom na odmor, samo nam pre toga najavite, i oni su dobrodošli kod nas. Naš kompleks je prilagođen i osobama sa posebnim potrebama, a takođe nudimo i besplatnu 24-oro časovnu lekarsku pomoć.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaSaloniku, Sitonija
Emailcontact@mantzanas-apartments.com
Mobilni+30 69 72 358221
Telefon 1+30 23 750 92020
Telefon 2+30 69 74 278435
udaljenost-od-plaze

Na 20m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

igraliste-za-decu

Igralište za decu

rostilj

Roštilj

pogled-na-more

Pogled na more

Smeštaj
Mantzanas ApartmentsMantzanas ApartmentsMantzanas ApartmentsMantzanas ApartmentsMantzanas ApartmentsMantzanas ApartmentsMantzanas ApartmentsMantzanas ApartmentsMantzanas ApartmentsMantzanas ApartmentsMantzanas ApartmentsMantzanas ApartmentsMantzanas ApartmentsMantzanas Apartments

Apartman za 4 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Mantzanas ApartmentsMantzanas ApartmentsMantzanas ApartmentsMantzanas ApartmentsMantzanas ApartmentsMantzanas ApartmentsMantzanas ApartmentsMantzanas ApartmentsMantzanas ApartmentsMantzanas ApartmentsMantzanas ApartmentsMantzanas ApartmentsMantzanas ApartmentsMantzanas ApartmentsMantzanas Apartments

Apartman za 6 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Atrakcije u blizini
Mantzanas Apartments

Koviou Beach

Nikiti, Sitonija

Kao što se ni Panteliji ne dolazi slučajno na grob tako se ni na plažu Koviou nikako ne može doći neplanirano.

Detaljnije
Mantzanas Apartments

Plaža Elia Nikiti

Nikiti, Sitonija

Uska i dugačka čak 2km, ova peščana plaža je prava za preporuku kada neko od vas traži: pesak ili šljunak (kako gde), šumu, prirodni hlad i borove koji se nadvijaju nad vodom. Preporučite ovu, i nećete pogrešiti.

Detaljnije
Mantzanas Apartments

Plaža Akti Kalogria

Nikiti, Sitonija

Rano jutro, vi locirani negde na severu Sitonije ili u njenoj okolini, tek razbuđeni, oko vas deca skakuću živahno i nestrpljivo kao da imaju baterije koje se tri puta brže pune od vaših. Naravno prvo što ćete pomisliti je šta ćete doručkovati, a odmah zatim i gde ćete na plažu?

Detaljnije
Mantzanas Apartments

Plaža Lagomandra

Lagomandra, Sitonija

Ovo je plaža koju nije potrebno predstavljati, poznata kod ljubitelja prirodnih lepota, najlepša od najlepših, omiljena plaža svih pa i mene, naša voljena i jedina, Lagomandra!

Detaljnije