Hotel Kamelo Vari, Siros

Hotel Kamelo

Vari, Siros

Na samoj plaži Vari, na jugozapadu kikladskog ostrva Siros, nalazi se Hotel Kamelo - izvanrena destinacija za sve ljubitelje beskrajnog neba i mora. Široka, uređena peščana plaža, slamnati suncobrani i ležaljke namenjene su našim gostima, a raznovrsni sadržaji ove plaže dodatno će vas opustiti i učiniti vaš odmor potpunim.

Interesantna, bedemima okružena uvala Varija pruža i odličan izbor restorana, kafića i prodavnica, a mediteranski duh grada dodatno je naglašen velikim bedemima koji se penju mestimično od samog nivoa mora. Udaljeni smo 10-ak kilometara od glavnog grada i luke ostrva, i nešto manje od aerodroma koji se nalazi u blizini.

Hotel Kamelo ima i svoj odličan, mediteranski restoran, gde možete uživati u specijalitetima klasične ostrvske, grčke i mediteranske kuhinje, a svoj boravak kod nas možete zasnovati na izvanrednom doručku. Lepa bašta resotrana nastavlja se na privatnu plažu, pa u kafama i osveženju možete uživati i na njoj. Za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom ili iznajme automobile dok su na Sirosu, obezbeđen je i besplatan parking.

Osnovne informacije
VrstaHotel
LokacijaVari, Siros
Emailinfo@hotel-kamelo.gr
Telefon 1+30 2297 052786
udaljenost-od-plaze

Na 20m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

pogled-na-more

Pogled na more

Smeštaj
Hotel KameloHotel KameloHotel Kamelo

Soba za 1 osobu

wi-fi

Wi Fi

frizider

Frižider

klima

Klima

Hotel KameloHotel KameloHotel Kamelo

Soba za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

frizider

Frižider

klima

Klima

Hotel KameloHotel KameloHotel KameloHotel KameloHotel KameloHotel Kamelo

Soba za 3 osobe

wi-fi

Wi Fi

frizider

Frižider

klima

Klima