Hotel Thetis Tolo, Peloponez

Hotel Thetis

Tolo, Peloponez

Hotel Thetis nalazi se u mestu Tolo, na Peloponezu, na 100 metara od peščane plaže. U blizini objekta postoji izbor prodavnica, restorana i kafe barova, dok je grad Nafplio sa lukom udaljen oko 11 km ili 20 minuta vožnje kolima. Inače, u zalivu Tolo postoje i tri mala ostrva do kojih se lako može doći pedalinom ili motornim čamcem.

Hotel Thetis ima i bazen na otvorenom sa ležaljkama i suncobranima, kao i bar koji nudi barski meni sa oveženjima. Hotel nudi i doručak na bazi švedskog stola, tu je i usluga room service, a uz to hotel je pokriven i besplatnim Wi-Fi internetom. Privatan parking se nalazi na oko 150 metara od hotela.

Boravak u mestu Tolo gosti mogu obogatiti i posetom prelepih susednih ostrva Spetses i Hidra, a u neposrednoj blizini je i drvena Mikena. Ovo čuveno arheološko nalazište locarano je 28 km od letovališta Tolo, a pominje se u Homerovoj Ilijadi i Odiseji. Naime, Agamemnon, kralj Mikene, ujedno je bio i vođa Grka u Trojanskom ratu. Takođe, 40-ak km od mesta Tolo nalazi se još jedno drevno arhelološko nalazište - Epidaur. Nekada je na ovom mestu bilo svetilište antičkog boga Asklepija, zatim čuveno antičko lečilište, a poznato je i po veoma akustičnom pozorištu na otvorenom. Uz ovo, Peloponez ima i drevnu Olimpiju, Spartu, Monemvasiju, i još mnogo toga...

Osnovne informacije
VrstaHotel
LokacijaTolo, Peloponez
Emailinfo@hotelthetis.gr
Telefon 1+30 275 2059 203
Telefon 2+49 173 5828 144
udaljenost-od-plaze

Na 100m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

bazen

Bazen

bar

Bar

room-service

Room Service

lezaljke

Ležaljke

Smeštaj
Hotel ThetisHotel Thetis

Standard soba za 1 osobu

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Hotel ThetisHotel ThetisHotel Thetis

Standard soba za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Hotel ThetisHotel ThetisHotel Thetis

Superior soba za 3 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Hotel ThetisHotel ThetisHotel ThetisHotel Thetis

Studio za 2+2 osobe sa pogledom na more

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo