Villa Melissa Tsagarada, Pelion

Villa Melissa

Tsagarada, Pelion

Villa Melissa je locirana u mestu Tsagarada, u istočnom Pelionu, u srcu magične prirode koju samo ovo poluostrvo nudi. Smeštena je na zemljištu od 8 ari, i ovde ćete svakako uživati u miru, tišini i potpunoj privatnosti, ali i divnom pogledu na okolne planine i naravno uvek plavo Egejsko more.

Dvorište je veoma lepo uređeno, sa dosta mesta za piknik i druženje sa vama dragim ljudima, a tu je i roštilj na otvorenom, na kome možete pripremati omiljene obroke. Takođe, oni koji nas posete svojim kolima imaće i obezbeđen parking.

Villa Melissa je površine 300m², ima 3 nivoa i može udobno da ugosti do 17 ljudi. Ima prostranu i potpuno opremljenu kuhinju sa frižiderom, šporetom, mikrotalasnom pećnicom, mašinom za sudove, i drugim sitnicama. Trpezarija nudi sto za 8 osoba, kao i ugaonu garnituru, ogroman kamin, LCD TV 42”i jedan WC. Tu je i ukupno 5 spavaćih soba, više kupatila, i balkona sa kojih se pruža divan pogled na okolinu. Naravno, čitava vila je kliatizovana, nudi pristup besplatnom Wi-Fi internetu, a uz sve ovo domaćini za vas mogu organizovati pešačke ture, jahanje konja, vožnju čamaca i kanua, ili vas odvesti na pecanje.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaTsagarada, Pelion
Emailinfo@nymfestsagarada.gr
Mobilni+30 693661 3638
Telefon 1+30 2426049560
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

pogled-na-more

Pogled na more

rostilj

Roštilj

sef

Sef

Smeštaj
Villa MelissaVilla MelissaVilla MelissaVilla MelissaVilla MelissaVilla MelissaVilla MelissaVilla MelissaVilla MelissaVilla MelissaVilla MelissaVilla MelissaVilla MelissaVilla MelissaVilla MelissaVilla MelissaVilla MelissaVilla MelissaVilla MelissaVilla MelissaVilla MelissaVilla MelissaVilla MelissaVilla MelissaVilla MelissaVilla MelissaVilla MelissaVilla MelissaVilla MelissaVilla MelissaVilla MelissaVilla MelissaVilla MelissaVilla Melissa

Vila za 17 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima