Archontiko Parisis Lafkos, Pelion

Archontiko Parisis

Lafkos, Pelion

Archontiko Parisis je tradicionalna, autentična gostionica na južnom Pelionu, smeštena u malenom gradiću Lafkos. Ova lepa kamena građevina podignuta je 1834. godine, i još uvek čuva duh starih vremena. Kompleks je obnovljen uz poštovanje autentičnog izgleda čitavog sela, ali će vam ponudi sve blagodeti savremenog komfora.

Archontiko Parisis nalazi se u srcu gradića i u neposrednom okruženju ima nekoliko restorana i prodavnica, kao i muzej posvećen bogatoj istoriji i kulturnoj baštini. Povučen u planinu, Lafkos donosi i savršen pogled na Milinu i Pagasitski zaliv.

Lafkos se nalazi sa pola puta između Egejskog mora i Pagastiskog zaliva, pa možete birati da na kojoj obali Peliona želite da se kupate, a plaže Milina i Mikro udaljene su samo 10 minuta vožnje. Veliko kameno dvorište smeštaja Archontiko Parisis donosi romantičan ambijent i za privatne proslave ili venčanja. U našoj sali za doručak, pored kamina, svakog jutra možete užvati u tradicionalnim pitama, džemovima, svežem hlebu, voću i jogurtu uz švedski sto. Kamenite ulice gradića idealne su za šetnju, a ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, na raspolaganju vam je i javni parking.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaLafkos, Pelion
Emailar-paris@otenet.gr
Telefon 1+30 24230 65856
udaljenost-od-plaze

Na 8000m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

centar-grada

Centar grada

Smeštaj
Archontiko ParisisArchontiko ParisisArchontiko ParisisArchontiko Parisis

Soba za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

klima

Klima

Archontiko ParisisArchontiko ParisisArchontiko ParisisArchontiko Parisis

Soba za 3 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

klima

Klima

Archontiko ParisisArchontiko ParisisArchontiko ParisisArchontiko ParisisArchontiko ParisisArchontiko Parisis

Porodična soba za 4 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

klima

Klima