Apartments Hotel Magani Kala Nera, Pelion

Apartments Hotel Magani

Kala Nera, Pelion

Apartments Hotel Magani je prelepo dizajniran biser ugostiteljstva, smešten u letovalištu Kala Nera na živopisnom poluostrvu Pelion. Hotel se sastoji od nekoliko apartmana kapaciteta od 2 do 6 osoba, a poseduje izuzetno prostran i lepo uređen vrt sa velikim palmama. Gosti mogu uživati u pravoj porodičnoj atmosferi koja vlada u hotelu i prepustiti se bezbrižnom odmoru u očaravajućem prirodnom ambijentu.

Kako bi Vaš ugođaj bio potpun, na samo 50 metara od nas se nalazi plaža sa tirkizno plavom vodom. Naš princip rada je da pružimo vrhunsku uslugu gostima i budemo im na raspolaganju 24 časa. Ljubazno i uvek nasmejano osoblje potrudiće se da Vam odmor ostane u najlepšoj uspomeni.

Inače poluostrvo Pelion, na kome se hotel nalazi je poznato u grčkoj mitologiji kao zemlja Kentaura i pesnika. Poseduje magičnu kombinaciju zelenih planina i plavog mora i predstavlja pravi dragulj prirode. Što se tiče letovališta Kala Nera, zaista ne treba trošiti reči, već samo reći da na grčkom jeziku njegov naziv znači „Dobre vode“. Zaista je tako, a najbolji način da to proverite je da nas posetite i prepustite se svim čarima ovog čarobnog mesta.

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaKala Nera, Pelion
Emailinfo@magani.gr
Mobilni+30 6976 927664
Telefon 1+30 24230 22080
udaljenost-od-plaze

Na 50m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

pogled-na-more

Pogled na more

Smeštaj
Apartments Hotel MaganiApartments Hotel MaganiApartments Hotel MaganiApartments Hotel Magani

Soba za 2 osobe sa čajnom kuhinjom

wi-fi

Wi Fi

frizider

Frižider

klima

Klima

Apartments Hotel MaganiApartments Hotel MaganiApartments Hotel MaganiApartments Hotel MaganiApartments Hotel Magani

Apartman za 3-4 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Apartments Hotel MaganiApartments Hotel MaganiApartments Hotel MaganiApartments Hotel MaganiApartments Hotel MaganiApartments Hotel Magani

Apartman za 5-6 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima