Seatinview Lodges Grad Mikonos, Ostrvo Mikonos

Seatinview Lodges

Grad Mikonos, Ostrvo Mikonos

Kompleks Seatinview Lodges nalazi se u srcu slikovite prestonice Mikonosa, i samo nekoliko metara od obale, nudeći spekatakularan pogled na more i luku. Zbog ove fenomenalne lokacije, mnogobrojne pogodnosti grada biće vam na dohvat ruke. Arheološki muzej je na svega 100 metara, stara luka Mikonos na 200 metara, a u neposrednoj blizini nalaze se i prodanice, kafići, restorani, tradicionalne taverne, suvenirnice i još mnogo toga što će vaš odmor učiniti bezbrižnim.

Svi apartmani Seatinview Lodges, uređeni u skladu sa tradicionalnim kikladskim stilom, imaju lepo uređene verande, potpuno opremljene kuhinje sa frižiderom, kao i naravno privatna kupatila sa tušem. Uz to, svaka smeštajna jedinica je klimatizovana, nudi TV u trenucima razonode, a širom kompleksa obezbeđen je i besplatan bežični internet. Takođe, uz prethodnu najavu sa sobom slobodno povedite i vašeg kućnog ljubimca, dok za one koji dolaze svojim kolima ili koji iznajme automobil dok su na Mikonosu, vredna informacija je ta, da na 150 metara od smeštaja postoji javni parking.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaGrad Mikonos, Ostrvo Mikonos
Emailseatin@mycosmos.gr
Telefon 1+30 2289 023376
udaljenost-od-plaze

Na 260m od plaže

wi-fi

Wi Fi

javni-parking

Javni parking

bazen

Bazen

pogled-na-more

Pogled na more

Smeštaj
Seatinview LodgesSeatinview LodgesSeatinview LodgesSeatinview LodgesSeatinview LodgesSeatinview LodgesSeatinview LodgesSeatinview LodgesSeatinview LodgesSeatinview Lodges

Apartman za 4 osobe sa pogledom na more

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Seatinview LodgesSeatinview LodgesSeatinview LodgesSeatinview LodgesSeatinview LodgesSeatinview Lodges

Apartman za 6 osoba sa pogledom na more

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo