Melangel Grad Mikonos, Ostrvo Mikonos

Melangel

Grad Mikonos, Ostrvo Mikonos

Kompleks Melangel nalazi se u samom srcu grada Mikonosa, na savršenoj lokaciji, i na pešačkoj udaljenosti od brojih pogodnosti i sadržaja koje prestonica ovog prelepog ostrva nudi. Melangel je pravi izbor za one koji vole dozu luksuza, uz dodatak panoramskog pogleda na uvek plavo Jonsko more, što u zbiru daje apsolutno jedinstveno iskustvo na tako lepom ostrvu kakvo je svakako Mikonos.

Melangel je kompletno renoviran 2018. godine, a njegova deluks soba, kao i deluks apartman pružaju gostima brojne pogodnosti za jedan lep i bezbrižan odmor. Pored besplatnog Wi-Fi interneta, tu je i kablovska televizija, izuzetno udobni dušeci za spavanje i kvalitetan odmor, dok će ljubitelji kafe imati na raspolaganju Nespresso aparat, kako bi u bilo kom trenutku mogli da uživaju u ovom napitku.

Najbliža kompleksu Melangel je plaža Agia Anna koja je na distanci od svega 150 metara, dok vas na oko kilometar udaljenosti čekaju dve plaže sa peskom boje zlata - Tourlos i Megali Ammos. Uz to, kafiće, taverne, prodavnice, pijacu i još mnogo toga naći ćete u blizini našeg smeštaja. Za one koji dođu svojim kolima ili iznajme automobil dok su na Mikonosu tu je besplatni javni parking, na oko 3 minuta šetnje od našeg kompleksa.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaGrad Mikonos, Ostrvo Mikonos
Emailinfo@melangel.com
Telefon 1+30 22890 22772
Telefon 2+30 694 2634952
udaljenost-od-plaze

Na 150m od plaže

wi-fi

Wi Fi

pogled-na-more

Pogled na more

Smeštaj
MelangelMelangelMelangelMelangelMelangelMelangelMelangel

Deluxe soba za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

MelangelMelangelMelangelMelangelMelangelMelangelMelangelMelangelMelangelMelangelMelangelMelangelMelangelMelangelMelangelMelangel

Deluxe suite za 2-4 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo