Anastasia House 3 Stavros, Makedonija

Anastasia House 3

Stavros, Makedonija

Anastasia House 3 nalazi se u centru Stavrosa, i na oko 150 metara od plaže. Ova lokacija omogućava gostima lak i jednostavan pristup svim pogodnostima koje letovalište nudi. Na kraćoj pešačkoj udaljenosti su mnogobrojne prodavnice, taverne, kafići, suvenirnice, pekare, kao i sadržaji koje plaža nudi. Inače, ova plaža godinama unazad osvaja prestižnu ''Plavu zastavu'' za čistoću vode, uređenost obale i sigurnost.

Anastasia House 3 nudi porodični dupleks apartman (80m²), pogodan za jednu ili dve porodice, kao i grupu prijatelja koja želi da zajedno provede svoj odmor. Na ulazu u apartman nalazi se kupatilo sa kadom, kao i potpuno opremljena kuhinja sa posuđem, čašama, priborom za jelo i svim drugim elementima za pripremu i serviranje obroka, a tu je i komforna trpezarija i veliki frižider. Zatim, tu je i lobi, iz kojeg se ulazi u dve odvojene spavaće sobe, a u njenu je smešten kauč na razvlačenje. U spavaćim sobama svi kreveti imaju anti-alergijske dušeke za udobno spavanje, a svaka ima izlaz na svoju terasu sa pogledom na ulicu. Tu je i TV i besplatan Wi-Fi internet.

Anastasia House 3 nudi još jedan apartman u prizemlju za porodicu sa 3 dece (treće dete starosti do 5-6 godina jer postoji samo mala sofa za spavanje). U ovom apartmanu postoji spavaća soba, a ostali kreveti se nalaze u dnevnoj sobi. Takođe, dečiji krevetac je dostupan prema raspoloživosti, a u blizini ima javnih parking mesta.

Osnovne informacije
VrstaApartman
LokacijaStavros, Makedonija
Emailanastasiaatl.90@gmail.com
Mobilni+30 6983627978
Telefon 1+30 23 9706 5139
Telefon 2+30 23 9706 5023
udaljenost-od-plaze

Na 150m od plaže

wi-fi

Wi Fi

javni-parking

Javni parking

krevetac

Krevetac

Smeštaj
Anastasia House 3Anastasia House 3Anastasia House 3Anastasia House 3Anastasia House 3Anastasia House 3Anastasia House 3

Apartman za 2+3 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Anastasia House 3Anastasia House 3Anastasia House 3Anastasia House 3Anastasia House 3

Dupleks apartman za 8 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo