Anastasia House 1 Stavros, Makedonija

Anastasia House 1

Stavros, Makedonija

Anastasia House 1 nudi udoban smeštaj u apartmanu za 4-5 osoba, a nalazi se u neposrednoj blizini centra Stavrosa, i nekoliko minuta hoda od plaže ovog popularnog letovališta. Ova plaža godinama unazad osvaja prestižnu ''Plavu zastavu'' za čistoću vode, uređenost obale i sigurnost, a pruža se, poput potkovice čitavom obalom Stavrosa. Takođe, u Stavrosu postoji dobra ponuda taverni, kafića, plažnih barova, supermarketa, prodavnica i drugih servisa i sadržaja.

Apartman u Anastasia House 1 ima ograđeno dvorište. Smešten je u niskom prizemlju (četiri stepenice ispod nivoa dvorišta) i ima prijatnu verandu sa pogledom na baštu, gde gosti mogu uživati u miru i tišini. Dnevna soba je prostrana, sa garniturom za sedenje, a tu je i TV, kao i kauč na razvlačenje. Kuhinja je potpuno opremljena sa neophodnim elementima za pripremu i serviranje obroka, a između nje i dnevnog boravka nalazi se i trpezarijski sto sa stolicama.

U odvojenoj spavaćoj sobi postoji bračni krevet, dok je kupatilo moderno uređeno i ima hidromasažnu tuš kabinu. Uz sve ovo, apartman ima i električni sistem za podno hlađenje, potpuno je klimatizovan, na prozorima su mreže protiv komaraca, a naravno na raspolaganju će vam biti i besplatan Wi-Fi internet. Takođe, dečiji krevetac je dostupan prema raspoloživosti, a javni parking se može naći u blizini ovog smeštaja.

Osnovne informacije
VrstaApartman
LokacijaStavros, Makedonija
Emailanastasiaatl.90@gmail.com
Mobilni+306983627978
Telefon 1+30 23 9706 5139
Telefon 2+30 23 9706 5023
udaljenost-od-plaze

Na 450m od plaže

wi-fi

Wi Fi

krevetac

Krevetac

javni-parking

Javni parking

Smeštaj
Anastasia House 1Anastasia House 1Anastasia House 1Anastasia House 1Anastasia House 1

Apartman za 4-5 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo