Villa Matula Kalamici, Lefkada

Villa Matula

Kalamici, Lefkada

Villa Matula se nalazi na fenomenalnoj lokaciji, ako želite mir i potpunu izlovanost na odmoru, a da istovremeno uživate u divnom pogledu na more, okolne planine i spektakularne zalaske sunca. Vila pripada mestu Kalamici, koje je smešteno na zapadu ostrva Lefkada, a u neposrednoj blizini gotovo da neće biti ništa što će ometati vaš odmor i uživanje.

Ipak, u isto vreme bićete veoma blizu najlepših plaža zapadne obale Lefkade. Do čuvene Katizme ima 5km, a takođe za oko 10-ak minuta vožnje stići ćete i do plaža: Agios Nikitas, Porto Katsiki i Egremni. Glavni grad ostrva Lefkas udaljen je 18 km.

Villa Matula se sastoji od tri moderno i lepo uređena apartmana, gde ćete naći sve neophodne sadržaje za nezavistan i relaksirajući odmor. Svi su naravno klimatizovani, a vila je pokrivena i odličnim Wi-Fi internetom. Takođe, tu je i veliki vrt sa stolovima i udobnim stolicama, kao i ležaljkama, u senci borova, pa se ovde možete potpuno prepustiti hedonizmu.

Za to vreme, deca mogu uživati u raznim igrama, u vrtu koji je potpuno bezbedan i izlovan od bilo kakvog saobraćaja. Za one koji dođu svojim kolima obezbeđen je privatni parking prostor. Vilu naravno možete iznajmiti kao celinu, ili samo jedan ili dva apartmana.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaKalamici, Lefkada
Emailinfo@villa-matula.gr
Telefon 1+30 6973058684
Telefon 2+30 6979496806
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

vrt

Vrt

pogled-na-more

Pogled na more

Smeštaj
Villa MatulaVilla MatulaVilla MatulaVilla MatulaVilla MatulaVilla MatulaVilla MatulaVilla MatulaVilla Matula

Apartman Ilios za 5 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Villa MatulaVilla MatulaVilla MatulaVilla MatulaVilla MatulaVilla MatulaVilla MatulaVilla MatulaVilla MatulaVilla Matula

Apartman Deilino za 5 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Villa MatulaVilla MatulaVilla MatulaVilla MatulaVilla MatulaVilla MatulaVilla MatulaVilla MatulaVilla Matula

Apartman Selini za 7 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Atrakcije u blizini
Villa Matula

Plaža Porto Kaciki

Ostrvo Lefkada

Budimo realni ovo je jedna od najlepših plaža na Lefkadi, a svakako i u celoj Grčkoj tako da ne obići je bi bila prava šteta. I stvarno boja mora je tirkizna a sitan beli šljunčić u kombinaciji sa tim deluje nestvarno.

Detaljnije