Villa Sotiris Nisaki, Krf

Villa Sotiris

Nisaki, Krf

Vila Sotiris je moderan, luksuzan objekat koji nudi komfor i privatnost u kombinaciji sa divnim pogledom na more. Savremeni sadržaji i tradicionalna arhitekrura Krfa veoma su upečatljivi i doprineće da ovde prvedete odmor iz snova.

Vila je locirana na ekskluzivnoj severoistočnoj obali Krfa na uzvišenju iznad malog letovališta Nisaki. Pored mesta Nisaki, koji ima čarobnu malu šljunkovitu plažu i čisto plavo more, u blizini nalazi se i veći gradić i luka Kassiopi, gde možete pronaći sve što Vam je neophodno na letnjem odmoru.

Do najboljih taverni na ostrvu deli Vas samo 10 minuta vožnje, a takođe još jedno prelepo mesto San Stefanos sa tradicionalnim tavernama i veoma gostoljubivim ljudima udaljeno je svega 20 minuta lagane vožnje. Glavni grad ostrva Krf je svakako vredan posete kako za razgledanje i upoznavanje njegove burne i bogate prošlosti tako i za šoping i kupovanje suvenira. Grad Krf je oko pola sata vožnje od Nisakija, a do njega ne morate obavezno kolima pošto postoje i brzi taksi brodići koji će Vas za kreće vreme prevesti s jednog mesta na drugo.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaNisaki, Krf
Emailinfo@corfugeorgesvillas.gr
Telefon 1+30 69 480 83897
udaljenost-od-plaze

Na 2300m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

bazen

Bazen

pogled-na-more

Pogled na more

vrt

Vrt

Smeštaj
Villa SotirisVilla SotirisVilla SotirisVilla SotirisVilla Sotiris

Vila za 6 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima