Villa Anthula Nisaki, Krf

Villa Anthula

Nisaki, Krf

Vila Anthula je savremen, moderan i potpuno opremljen smeštaj za savršen letnji odmor. Vila je smeštena na severoistočnoj obali Krfa na uzvišenju iznad malog letovališta Nisaki. Ovo mestašce ima čarobnu malu šljunkovitu plažu, odlikuje ga uvek čisto plavo more, a u blizini nalazi se i veći gradić i luka Kassiopi, gde možete pronaći sve što Vam je neophodno na letnjem odmoru.

Sa veoma prostranim vrtom, privatnim bazenom, zatim tri spavaće sobe, salonom i velikim balkonom, rezidencija Anthula pruža visok stepen luksuza i privatnosti. Pogled na Jonsko more koji se pruža iz vile je nešto što naši gosti nikada ne zaboravljaju i prepričavaju kao jednu od najlepših uspomena sa letovanja. Takođe, tu je i naš privatni bazen u vrtu koji je savršen za trenutke opuštanje, odmora, ali i zabave u vodi. Bazen se redovno čisti i održava, a oko bazena raspoređene su ležaljke i suncobrani za potpuni komfor svih naših gostiju.

Ozidani spoljni roštilj u blizini bazena idealno je rešenje za druženje sa rodbinom i prijateljima dok uživate u ukusnoj hrani po vašem izboru. Unutar vile sve je novo i napravljeno po veoma visokom standardu - uključujući klimatizaciju ili grejanje tokom zime. Sav prostor (unutar i izvan vile), zajedno sa bazenom je dobro osvetljen, pa vam se pored ostalog pruža i mogućnost noćnog kupanja.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaNisaki, Krf
Emailinfo@corfugeorgesvillas.gr
Telefon 1+30 69 480 83897
udaljenost-od-plaze

Na 2300m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

bazen

Bazen

rostilj

Roštilj

pogled-na-more

Pogled na more

vrt

Vrt

Smeštaj
Villa AnthulaVilla AnthulaVilla AnthulaVilla AnthulaVilla AnthulaVilla Anthula

Vila za 6 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima