Aggelos Apartments Flogita, Kontinentalni Halkidiki

Aggelos Apartments

Flogita, Kontinentalni Halkidiki

Ovaj porodični smeštaj Aggelos Apartments nalazi se u živopisnom letovalištu Nea Flogita, koje je locirano na zapadu kontinentalnog Halkidikija, pre prelaska na poluostrvo Kasandru. Udaljeni smo samo 70 metara od mora, plaže i šetlišta u senci visokih palmi. Do Soluna ima oko pola sata vožnje, a do najvećeg grada na poluostrvu - Nea Mudanje ukupo oko 6 km.

U našoj neposrednoj okolini naći ćete sve što vam je potrebno za udoban, ležeran odmor sa porodicom, romantičnim društvom ili prijateljima, od velikog supermarketa udaljenog samo 150 metara, do odličnog izbora restorana, poslastičarnica, picerija, plažnih barova, ali i bankomata, apoteka i drugih građanskih i turističkih servisa.

Aggelos Apartments u svom sklopu imaju i lepo zeleno dvorište gde su raspoređeni stolovi i stolice, a ukoliko ste raspoloženi, ovde možete raspaliti i roštilj. Nea Flogita je odlično mesto za porodičan i aktivan odmor, sa raznovrsnim sadržajima za decu, a nama najbliži park za mališane nalazi se na samo nekoliko koraka. Takođe, u blizini su i tereni za košarku i fudbal. Ukoliko želite, možemo organizovati i aerodromski transfer za vas iz Soluna, a za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom imamo naš besplatan, privatni parking prostor.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaFlogita, Kontinentalni Halkidiki
Emailaggeloschatzi4@gmail.com
Telefon 1+30 69 7727 0781
udaljenost-od-plaze

Na 70m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

pogled-na-more

Pogled na more

ves-masina

Veš mašina

sef

Sef

krevetac

Krevetac

Smeštaj
Aggelos ApartmentsAggelos ApartmentsAggelos ApartmentsAggelos ApartmentsAggelos ApartmentsAggelos Apartments

Apartman za 4 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Aggelos ApartmentsAggelos ApartmentsAggelos ApartmentsAggelos ApartmentsAggelos ApartmentsAggelos ApartmentsAggelos ApartmentsAggelos Apartments

Apartman za 5 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Atrakcije u blizini
Aggelos Apartments

Plaža Katari

Nea Kallikratia, Kontinntalni Halkidiki

Na plažu Katari ili Rasta beach kako je Google map naziva, retko svraćaju slučajni turisti. Ovo je pre svega OMILJENO MEST i turista koji su imali sreće da saznaju za ovaj mali biser koji krije kontinentalni Halkidiki.

Detaljnije