Odyssey Villas Zola, Kefalonija

Odyssey Villas

Zola, Kefalonija

Odyssey Villas je novoizgrađeni kompleks (završen 2004. godine) lociran u mestu Zola, na Kefaloniji, tačnije na samo 50 metara od prelepe plaže Agia Kiriaki. Ova sjajna lokacija omogućava gostima vile brz i lak pristup drugim zanimljivim mestima zapadne obale Kefalonije.

Do sledećeg zaliva Mirtos ima svega 9km, do Agia Efimije 15km, a do glavnog grada Argostolija čeka vas ugodna vožnja od 25 minuta. Na samoj plaži Agia Kiriaki naći ćete fin izbor taverni, kafića i barova, a tu je i naša taverna sa domaćim spacijalitetima, među kojima naravno izdvajamo uvek svežu ribu koju naprosto morate probati.

Čitav kompleks Odyssey Villas, odnosno sve smeštajne jedinice krasi fenomenalan panoramski pogled na more i zaliv Mirtos. Uz to, u dvorištu vas čeka privatni bazen sa hidromasažnim delom, kao i ležaljkama i suncobranima. Tu je i snek bar gde možete naručiti hladno piće, kafe i grickalice, a na plaži je već pomenuta taverna sa ukusnom hranom.

Od ostalih pogodnosti u Odyssey Villas imaćete na raspolaganju i 24 časa otvorenu recepciju, odličan Wi-Fi internet koji možete koristiti kako u smeštajnim jedinicama, tako i na bazenu, zatim usluga sobarice, kao i besplatan privatni parking.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaZola, Kefalonija
Emailinfo@odysseyvillas.gr
Telefon 1+30 26710 85076
Telefon 2+30 6976872136
udaljenost-od-plaze

Na 50m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

bazen

Bazen

recepcija

Recepcija

bar

Bar

Smeštaj
Odyssey VillasOdyssey VillasOdyssey Villas

Soba za 2-3 osobe

wi-fi

Wi Fi

frizider

Frižider

klima

Klima

Odyssey VillasOdyssey VillasOdyssey VillasOdyssey VillasOdyssey VillasOdyssey Villas

Studio za 2-4 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Odyssey VillasOdyssey VillasOdyssey VillasOdyssey VillasOdyssey Villas

Mezoneta za 5 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Atrakcije u blizini
Odyssey Villas

Plaža Antisamos

Sami, Kefalonija

Ukoliko ste oduševljeno gledali film Mandolina kapetana Korelija i on Vas inspirisao da dođete na prelepu Kefaloniju, onda će ova plaža biti sam biser Vaše posete ovom jonskom ostrvu. Sve je čarobno u vezi sa ovom plažom, al krenimo redom.

Detaljnije
Odyssey Villas

Myrtos beach

Ostrvo Kefalonija

Plaža Mirtos je proglašavana za najlepšu plažu u svetu, što joj zapravo niko i ne može osporiti. Ova plaža je zaista prelepa, ali kao što stara poslovica kaže o ukusima ne treba rasprvljati. Mirtos je najbolje uporediti sa nekom prelepom haljinom koju ne možete nositi svaki dan, ali kada je obučete osećate se fenomenalno.

Detaljnije
Odyssey Villas

Xi Beach

Liksuri, Kefalonija

Ah to predivno Jadransko more… Vi i grupa penzionerki tek izašlih iz Instituta, namazani blatom što sve leči polako krećete da gacate plićacima Igala dok Vam vetar mrsi bujnu kosu. Ručice na leđima u predelu zadnjice i klaj, klaj, reč po reč i eto Vas već ste stigli do Luštice.

Detaljnije
Odyssey Villas

Plaža Petani

Kefalonija

Petani je više Instagram plaža, a dosta manje Facebook. Inače je mlađa sestra plaže Mirtos, što znači da kao blizak član porodice ima otprilike sličnu popularnost kao njena starija sestra. Nešto kao porodica Kardašijan.

Detaljnije