Liogerma Kefalonia Vacation House Svornata, Kefalonija

Liogerma Kefalonia Vacation House

Svornata, Kefalonija

Liogerma Kefalonia Vacation House je idealna baza za vaš savršen boravak na Kefaloniji. Ova moderno uređena vila locirana je na jugozapadu ostrva, u mestašcu Sarlata nadomak većeg mesta Svoronate i na samo 1 km od aerodroma. Plaže u našoj okolini su verovatno najlepše na Kefaloniji, a krasi ih kristalno čista voda, i nijanse mora od tamno plave do tirkiza. Plaže Ames, Avitos, Ai Helis, Megali Amos, Makris Gialos i Platis Gialos udaljene su svega nekoliko kilometara od Liogerma Kefalonia Vacation House.

U lepom zelenom dvorištu Liogerma Kefalonia Vacation House nalazi se mini roštilj, a pogled sa terasa kuće pruža se na čarobno Jonsko more, pa tu možete uživati u miru i idiličnom okruženju. Čitav kompleks pokriven je besplatnim Wi-Fi internetom, a možemo obezbediti i krevetac za bebe i druge pogodnosti za naše najmlađe goste. Tu je i sef za čuvanje vaših dragocenosti, kao i set za prvu pomoć i protivpožarni aparat. Za sve koji dođu svojim kolima imamo obezbeđen parking prostor, a po želji možete uzeti i bicikle za vožnju bez dodatne naknade.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaSvornata, Kefalonija
Emailliogermakefalonia@gmail.com
Telefon 1+30 6987 069 530
Telefon 2+30 6987 069 530
udaljenost-od-plaze

Na 1500m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

bazen

Bazen

pogled-na-more

Pogled na more

sef

Sef

krevetac

Krevetac

bicikl

Bicikl

ciscenje

Čišćenje

Smeštaj
Liogerma Kefalonia Vacation HouseLiogerma Kefalonia Vacation HouseLiogerma Kefalonia Vacation HouseLiogerma Kefalonia Vacation HouseLiogerma Kefalonia Vacation HouseLiogerma Kefalonia Vacation HouseLiogerma Kefalonia Vacation HouseLiogerma Kefalonia Vacation HouseLiogerma Kefalonia Vacation HouseLiogerma Kefalonia Vacation HouseLiogerma Kefalonia Vacation HouseLiogerma Kefalonia Vacation HouseLiogerma Kefalonia Vacation HouseLiogerma Kefalonia Vacation House

Vila za 8 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Atrakcije u blizini
Liogerma Kefalonia Vacation House

Plaža Antisamos

Sami, Kefalonija

Ukoliko ste oduševljeno gledali film Mandolina kapetana Korelija i on Vas inspirisao da dođete na prelepu Kefaloniju, onda će ova plaža biti sam biser Vaše posete ovom jonskom ostrvu. Sve je čarobno u vezi sa ovom plažom, al krenimo redom.

Detaljnije
Liogerma Kefalonia Vacation House

Myrtos beach

Ostrvo Kefalonija

Plaža Mirtos je proglašavana za najlepšu plažu u svetu, što joj zapravo niko i ne može osporiti. Ova plaža je zaista prelepa, ali kao što stara poslovica kaže o ukusima ne treba rasprvljati. Mirtos je najbolje uporediti sa nekom prelepom haljinom koju ne možete nositi svaki dan, ali kada je obučete osećate se fenomenalno.

Detaljnije
Liogerma Kefalonia Vacation House

Xi Beach

Liksuri, Kefalonija

Ah to predivno Jadransko more… Vi i grupa penzionerki tek izašlih iz Instituta, namazani blatom što sve leči polako krećete da gacate plićacima Igala dok Vam vetar mrsi bujnu kosu. Ručice na leđima u predelu zadnjice i klaj, klaj, reč po reč i eto Vas već ste stigli do Luštice.

Detaljnije
Liogerma Kefalonia Vacation House

Plaža Petani

Kefalonija

Petani je više Instagram plaža, a dosta manje Facebook. Inače je mlađa sestra plaže Mirtos, što znači da kao blizak član porodice ima otprilike sličnu popularnost kao njena starija sestra. Nešto kao porodica Kardašijan.

Detaljnije