Kalypso Studios & Apartments Karavomilos, Sami, Kefalonija

Kalypso Studios & Apartments

Karavomilos, Sami, Kefalonija

Kalypso Studios & Apartments nalazi se u letovalištu Karavomilos, mirnom ribarskom mestu, smeštenom nedaleko od luke Sami, na prelepom ostrvu Kefalonija. Od kompleksa do mora ima svega 100 metara, a u okolini ćete naći i osnovne sadržaje koji će vaš odmor učiniti jednostavnim i bezbrižnim.

Karavomilos malo i mirno mesto sa dve lepe taverne, mini-marketom i odličnom pekarom u neposrednoj blizini. Do Samija, njegove plaže i većeg broja sadržaja i pogodnosti koje nudi ima svega 1,5 km, a dok ste kod nas obavezno posetite i čuvenu pećinu Melisani, koja je takođe blizu.

Kompleks Kalypso Studios & Apartments ima i veliko lepo uređeno dvorište gde će svako od gostiju naći neku zanimaciju za sebe. Tu je pre svega sezonski bazen sa ležaljkama i suncobranima, idealan za rashlađivanje tokom vrelih letnjih dana, kao i nekoliko lazy beg-ova raspoređenih na lepo negovanoj zelenoj travi, u koje se možete uvaliti i recimo uživati u čitanju omiljene knjige.

Za zabavu, tu je sto za stoni tenis, kao i nekoliko društvenih igara koje možete igrati sa vama dragim osobama ili drugim gostima smeštaja. Ako ste raspoloženi za gurmanluke na otvorenim, možete koristiti roštilj, a naravno mislili smo i na naše najmlađe goste koje u dvorištu čeka dečije igralište. Čitav kompleks je pokriven odličnim Wi-Fi internetom, a za one koji dolaze svojim automobilom, informacija da u okolini smeštaja ima sasvim dovoljno javih besplatnih parking mesta.

Uz sve ovo, okolina Karavomilosa pruža odlične mogućnosti za zabavu. Ovde je popularno pre svega jahanje konja, a možete se baviti i drugim aktivnostima, kao što su ronjenje, ribolov, vožnja kanua i naravno biciklizam.

Osnovne informacije
VrstaStudiji i apartmani
LokacijaKaravomilos, Sami, Kefalonija
Emailkalypsoapts@gmail.com
Telefon 1+30 267 4022 933
udaljenost-od-plaze

Na 100m od plaže

wi-fi

Wi Fi

javni-parking

Javni parking

bazen

Bazen

rostilj

Roštilj

vrt

Vrt

Smeštaj
Kalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & Apartments

Studio za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Kalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & Apartments

Mali apartman za 3 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Kalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & Apartments

Apartman za 4-5 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Atrakcije u blizini
Kalypso Studios & Apartments

Plaža Antisamos

Sami, Kefalonija

Ukoliko ste oduševljeno gledali film Mandolina kapetana Korelija i on Vas inspirisao da dođete na prelepu Kefaloniju, onda će ova plaža biti sam biser Vaše posete ovom jonskom ostrvu. Sve je čarobno u vezi sa ovom plažom, al krenimo redom.

Detaljnije
Kalypso Studios & Apartments

Myrtos beach

Ostrvo Kefalonija

Plaža Mirtos je proglašavana za najlepšu plažu u svetu, što joj zapravo niko i ne može osporiti. Ova plaža je zaista prelepa, ali kao što stara poslovica kaže o ukusima ne treba rasprvljati. Mirtos je najbolje uporediti sa nekom prelepom haljinom koju ne možete nositi svaki dan, ali kada je obučete osećate se fenomenalno.

Detaljnije
Kalypso Studios & Apartments

Xi Beach

Liksuri, Kefalonija

Ah to predivno Jadransko more… Vi i grupa penzionerki tek izašlih iz Instituta, namazani blatom što sve leči polako krećete da gacate plićacima Igala dok Vam vetar mrsi bujnu kosu. Ručice na leđima u predelu zadnjice i klaj, klaj, reč po reč i eto Vas već ste stigli do Luštice.

Detaljnije
Kalypso Studios & Apartments

Plaža Petani

Kefalonija

Petani je više Instagram plaža, a dosta manje Facebook. Inače je mlađa sestra plaže Mirtos, što znači da kao blizak član porodice ima otprilike sličnu popularnost kao njena starija sestra. Nešto kao porodica Kardašijan.

Detaljnije
Kalypso Studios & Apartments

Skala beach

Skala, Kefalonija

Dakle kada Vas smore sve lepe, fensi plaže kojih na Kefaloniji ima o-ho-ho i uželite se domaćinske plaže, kao da ste recimo između Leptokarije i Platamona, obavezno posetite i plažu Skala. Ako ste ipak željni da vidite nešto novo i nesvakidašnje, nemojte gubiti vreme i dolaziti na ovu plažu.

Detaljnije