Kalypso Studios & Apartments Karavomilos, Sami, Kefalonija

Kalypso Studios & Apartments

Karavomilos, Sami, Kefalonija

Kalypso Studios & Apartments nalazi se u letovalištu Karavomilos, mirnom ribarskom mestu, smeštenom nedaleko od luke Sami, na prelepom ostrvu Kefalonija. Od kompleksa do mora ima svega 100 metara, a u okolini ćete naći i osnovne sadržaje koji će vaš odmor učiniti jednostavnim i bezbrižnim.

Karavomilos malo i mirno mesto sa dve lepe taverne, mini-marketom i odličnom pekarom u neposrednoj blizini. Do Samija, njegove plaže i većeg broja sadržaja i pogodnosti koje nudi ima svega 1,5 km, a dok ste kod nas obavezno posetite i čuvenu pećinu Melisani, koja je takođe blizu.

Kompleks Kalypso Studios & Apartments ima i veliko lepo uređeno dvorište gde će svako od gostiju naći neku zanimaciju za sebe. Tu je pre svega sezonski bazen sa ležaljkama i suncobranima, idealan za rashlađivanje tokom vrelih letnjih dana, kao i nekoliko lazy beg-ova raspoređenih na lepo negovanoj zelenoj travi, u koje se možete uvaliti i recimo uživati u čitanju omiljene knjige.

Za zabavu, tu je sto za stoni tenis, kao i nekoliko društvenih igara koje možete igrati sa vama dragim osobama ili drugim gostima smeštaja. Ako ste raspoloženi za gurmanluke na otvorenim, možete koristiti roštilj, a naravno mislili smo i na naše najmlađe goste koje u dvorištu čeka dečije igralište. Čitav kompleks je pokriven odličnim Wi-Fi internetom, a za one koji dolaze svojim automobilom, informacija da u okolini smeštaja ima sasvim dovoljno javih besplatnih parking mesta.

Uz sve ovo, okolina Karavomilosa pruža odlične mogućnosti za zabavu. Ovde je popularno pre svega jahanje konja, a možete se baviti i drugim aktivnostima, kao što su ronjenje, ribolov, vožnja kanua i naravno biciklizam.

Osnovne informacije
VrstaStudiji i apartmani
LokacijaKaravomilos, Sami, Kefalonija
Emailkalypsoapts@gmail.com
Telefon 1+30 267 4022 933
udaljenost-od-plaze

Na 100m od plaže

wi-fi

Wi Fi

javni-parking

Javni parking

bazen

Bazen

rostilj

Roštilj

vrt

Vrt

Smeštaj
Kalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & Apartments

Studio za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Kalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & Apartments

Mali apartman za 3 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Kalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & ApartmentsKalypso Studios & Apartments

Apartman za 4-5 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Atrakcije u blizini
Kalypso Studios & Apartments

Plaža Antisamos

Sami, Kefalonija

Ukoliko ste oduševljeno gledali film Mandolina kapetana Korelija i on Vas inspirisao da dođete na prelepu Kefaloniju, onda će ova plaža biti sam biser Vaše posete ovom jonskom ostrvu. Sve je čarobno u vezi sa ovom plažom, al krenimo redom.

Detaljnije
Kalypso Studios & Apartments

Myrtos beach

Ostrvo Kefalonija

Plaža Mirtos je proglašavana za najlepšu plažu u svetu, što joj zapravo niko i ne može osporiti. Ova plaža je zaista prelepa, ali kao što stara poslovica kaže o ukusima ne treba rasprvljati. Mirtos je najbolje uporediti sa nekom prelepom haljinom koju ne možete nositi svaki dan, ali kada je obučete osećate se fenomenalno.

Detaljnije
Kalypso Studios & Apartments

Xi Beach

Liksuri, Kefalonija

Ah to predivno Jadransko more… Vi i grupa penzionerki tek izašlih iz Instituta, namazani blatom što sve leči polako krećete da gacate plićacima Igala dok Vam vetar mrsi bujnu kosu. Ručice na leđima u predelu zadnjice i klaj, klaj, reč po reč i eto Vas već ste stigli do Luštice.

Detaljnije
Kalypso Studios & Apartments

Plaža Petani

Kefalonija

Petani je više Instagram plaža, a dosta manje Facebook. Inače je mlađa sestra plaže Mirtos, što znači da kao blizak član porodice ima otprilike sličnu popularnost kao njena starija sestra. Nešto kao porodica Kardašijan.

Detaljnije