Blue Paradise Studios Argostoli, Kefalonija

Blue Paradise Studios

Argostoli, Kefalonija

Kompleks Blue Paradise Studios nalazi se u Argostoliju, glavnom gradu Kefalonije, smešten na izuzetnoj lokaciji, na svega 40 metara od mora i samo nekoliko koraka od luke i centra ovog grada. Do ostrvskog aerodroma ima 7 km, zatim na distanci od 2,5 km su poznate plaže Makro Gialos i Plati Gialos, ali se već na nekoliko koraka od nas nalaze i druge, takođe lepe, ali manje poznate plaže.

U našoj okolini postoji i odličan izbor kafića, taverni i restorana, a mnogobrojni butici, radnje i supermarketi tokom letnje sezone imaju velike rasprodaje, pa smo i na savršenom mestu za odličan šoping. Blue Paradise Studios okruženi su zelenilom, a ovde će vas dočekati i turistički info pult. Kod nas možete iznajmiti i motorna vozila ili bicikle, a ukoliko dolazite sopstvenim kolima, na raspolaganju vam je besplatan, javni parking u okolini.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaArgostoli, Kefalonija
Emailblueparadisekefalonia@gmail.com
Telefon 1+30 695 546 3163
Telefon 2+30 26710 24354
udaljenost-od-plaze

Na 2500m od plaže

wi-fi

Wi Fi

javni-parking

Javni parking

Smeštaj
Blue Paradise StudiosBlue Paradise StudiosBlue Paradise StudiosBlue Paradise StudiosBlue Paradise StudiosBlue Paradise StudiosBlue Paradise StudiosBlue Paradise StudiosBlue Paradise Studios

Studio za 2+1 osobu

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Atrakcije u blizini
Blue Paradise Studios

Plaža Antisamos

Sami, Kefalonija

Ukoliko ste oduševljeno gledali film Mandolina kapetana Korelija i on Vas inspirisao da dođete na prelepu Kefaloniju, onda će ova plaža biti sam biser Vaše posete ovom jonskom ostrvu. Sve je čarobno u vezi sa ovom plažom, al krenimo redom.

Detaljnije
Blue Paradise Studios

Myrtos beach

Ostrvo Kefalonija

Plaža Mirtos je proglašavana za najlepšu plažu u svetu, što joj zapravo niko i ne može osporiti. Ova plaža je zaista prelepa, ali kao što stara poslovica kaže o ukusima ne treba rasprvljati. Mirtos je najbolje uporediti sa nekom prelepom haljinom koju ne možete nositi svaki dan, ali kada je obučete osećate se fenomenalno.

Detaljnije
Blue Paradise Studios

Xi Beach

Liksuri, Kefalonija

Ah to predivno Jadransko more… Vi i grupa penzionerki tek izašlih iz Instituta, namazani blatom što sve leči polako krećete da gacate plićacima Igala dok Vam vetar mrsi bujnu kosu. Ručice na leđima u predelu zadnjice i klaj, klaj, reč po reč i eto Vas već ste stigli do Luštice.

Detaljnije
Blue Paradise Studios

Plaža Petani

Kefalonija

Petani je više Instagram plaža, a dosta manje Facebook. Inače je mlađa sestra plaže Mirtos, što znači da kao blizak član porodice ima otprilike sličnu popularnost kao njena starija sestra. Nešto kao porodica Kardašijan.

Detaljnije