Anemelia Luxury Apartment Argostoli, Kefalonija

Anemelia Luxury Apartment

Argostoli, Kefalonija

Anemelia Luxury Apartment nalazi se na odličnoj lokaciji, svega 2 minuta lagane šetnje od samog centra prestonice Kefalonije, Argostolija. Najbliže plaže su Makris i Platis Gialos do kojih ima oko 3km, odnosno manje od 10 minuta vožnje kolima.

Uz to, sve neophodne sadržaje za bezbrižan letnji odmor možete naći u Argostoliju, na pešačkoj udaljenosti od nas, a takođe u našoj blizini je i glavno gradsko dečije igralište gde se svakodnevno okuplja mnogo mališana. Za sve koji dolaze svojim kolima tu je javni parking u blizini apartmana.

Anemelia Luxury Apartment je minimalistički uređen, a prirodne boje, uz belu i crnu daju mu dadatnu notu otmenosti. Pogodan je za 4 osobe, ima dve spavaće sobe, od toga jednu glavnu koja ima i svoje kupatilo, zatim dnevni boravak, potpuno opremljenu kuhinju, kao i još jedno kupatilo. Anemelia u prevodu sa grčkog znači ''bez problema, bez briga'', pa je tako i na vama samo da se opustite i prepustite hedonizmu na svom odmoru.

Osnovne informacije
VrstaLuksuzni apartman
LokacijaArgostoli, Kefalonija
Emailsakiskatsounis@yahoo.gr
Telefon 1+30 697 5888 028
Telefon 2+30 6937 169 312
udaljenost-od-plaze

Na 3000m od plaže

javni-parking

Javni parking

Smeštaj
Anemelia Luxury ApartmentAnemelia Luxury ApartmentAnemelia Luxury ApartmentAnemelia Luxury ApartmentAnemelia Luxury ApartmentAnemelia Luxury ApartmentAnemelia Luxury ApartmentAnemelia Luxury ApartmentAnemelia Luxury ApartmentAnemelia Luxury ApartmentAnemelia Luxury ApartmentAnemelia Luxury ApartmentAnemelia Luxury ApartmentAnemelia Luxury ApartmentAnemelia Luxury ApartmentAnemelia Luxury Apartment

Apartman za 4 osobe

tv

TV

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima