Anemelia Luxury Apartment Argostoli, Kefalonija

Anemelia Luxury Apartment

Argostoli, Kefalonija

Anemelia Luxury Apartment nalazi se na odličnoj lokaciji, svega 2 minuta lagane šetnje od samog centra prestonice Kefalonije, Argostolija. Najbliže plaže su Makris i Platis Gialos do kojih ima oko 3km, odnosno manje od 10 minuta vožnje kolima.

Uz to, sve neophodne sadržaje za bezbrižan letnji odmor možete naći u Argostoliju, na pešačkoj udaljenosti od nas, a takođe u našoj blizini je i glavno gradsko dečije igralište gde se svakodnevno okuplja mnogo mališana. Za sve koji dolaze svojim kolima tu je javni parking u blizini apartmana.

Anemelia Luxury Apartment je minimalistički uređen, a prirodne boje, uz belu i crnu daju mu dadatnu notu otmenosti. Pogodan je za 4 osobe, ima dve spavaće sobe, od toga jednu glavnu koja ima i svoje kupatilo, zatim dnevni boravak, potpuno opremljenu kuhinju, kao i još jedno kupatilo. Anemelia u prevodu sa grčkog znači ''bez problema, bez briga'', pa je tako i na vama samo da se opustite i prepustite hedonizmu na svom odmoru.

Osnovne informacije
VrstaLuksuzni apartman
LokacijaArgostoli, Kefalonija
Emailsakiskatsounis@yahoo.gr
Telefon 1+30 697 5888 028
Telefon 2+30 6937 169 312
udaljenost-od-plaze

Na 3000m od plaže

javni-parking

Javni parking

Smeštaj
Anemelia Luxury ApartmentAnemelia Luxury ApartmentAnemelia Luxury ApartmentAnemelia Luxury ApartmentAnemelia Luxury ApartmentAnemelia Luxury ApartmentAnemelia Luxury ApartmentAnemelia Luxury ApartmentAnemelia Luxury ApartmentAnemelia Luxury ApartmentAnemelia Luxury ApartmentAnemelia Luxury ApartmentAnemelia Luxury ApartmentAnemelia Luxury ApartmentAnemelia Luxury ApartmentAnemelia Luxury Apartment

Apartman za 4 osobe

tv

TV

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Atrakcije u blizini
Anemelia Luxury Apartment

Plaža Antisamos

Sami, Kefalonija

Ukoliko ste oduševljeno gledali film Mandolina kapetana Korelija i on Vas inspirisao da dođete na prelepu Kefaloniju, onda će ova plaža biti sam biser Vaše posete ovom jonskom ostrvu. Sve je čarobno u vezi sa ovom plažom, al krenimo redom.

Detaljnije
Anemelia Luxury Apartment

Myrtos beach

Ostrvo Kefalonija

Plaža Mirtos je proglašavana za najlepšu plažu u svetu, što joj zapravo niko i ne može osporiti. Ova plaža je zaista prelepa, ali kao što stara poslovica kaže o ukusima ne treba rasprvljati. Mirtos je najbolje uporediti sa nekom prelepom haljinom koju ne možete nositi svaki dan, ali kada je obučete osećate se fenomenalno.

Detaljnije
Anemelia Luxury Apartment

Xi Beach

Liksuri, Kefalonija

Ah to predivno Jadransko more… Vi i grupa penzionerki tek izašlih iz Instituta, namazani blatom što sve leči polako krećete da gacate plićacima Igala dok Vam vetar mrsi bujnu kosu. Ručice na leđima u predelu zadnjice i klaj, klaj, reč po reč i eto Vas već ste stigli do Luštice.

Detaljnije
Anemelia Luxury Apartment

Plaža Petani

Kefalonija

Petani je više Instagram plaža, a dosta manje Facebook. Inače je mlađa sestra plaže Mirtos, što znači da kao blizak član porodice ima otprilike sličnu popularnost kao njena starija sestra. Nešto kao porodica Kardašijan.

Detaljnije