Katerina Studios Agia Efimia, Kefalonija

Katerina Studios

Agia Efimia, Kefalonija

Katerina Studios je mali porodični smeštaj lociran u mestu Agia Efimia, jednom od majlepših tradicionalnih sela na Kefaloniji. Nalazi se na svega 30 metara od mora, odnosno samo par minuta šetnje od luke ovog letovališta, gde ćete naći dobar izbor ribljih taverni, kafića i barova.

Katerina Studios se sastoji od tri lepo uređena studija čiji gosti dele zajedničku verandu sa stolovima i stolicama odakle se pruža divan pogled na luku i more, kao i obližnje ostrvo Itaku. Tu vas čeka i jedan od najlepših zalazaka sunca, pa se samo zavalite i uživajte u pogledu uz omiljeno piće. Ovo je odlično mesto i za prvu jutarnju kafu i druženje sa vama dragim ljudima ili drugim gostima vile.

Kompleks Katerina Studios pokriven je besplatnim bežičnim internetom dobrog kvaliteta, a pruža i standardnu uslugu sobarice, dok se posteljina i peškiri menjaju svaka tri dana. Za one koji dolaze svojim kolima ispred vile ima dosta mesta za parking, koji je naravno besplatan.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaAgia Efimia, Kefalonija
Emailinfo@katerinastudioskefalonia.gr
Telefon 1+30 26740 61562
Telefon 2+30 6942563149
udaljenost-od-plaze

Na 30m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

pogled-na-more

Pogled na more

ciscenje

Čišćenje

Smeštaj
Katerina StudiosKaterina StudiosKaterina StudiosKaterina Studios

Studio za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Katerina StudiosKaterina StudiosKaterina StudiosKaterina Studios

Studio za 2-3 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Katerina StudiosKaterina StudiosKaterina StudiosKaterina StudiosKaterina Studios

Studio za 2+2 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Atrakcije u blizini
Katerina Studios

Plaža Antisamos

Sami, Kefalonija

Ukoliko ste oduševljeno gledali film Mandolina kapetana Korelija i on Vas inspirisao da dođete na prelepu Kefaloniju, onda će ova plaža biti sam biser Vaše posete ovom jonskom ostrvu. Sve je čarobno u vezi sa ovom plažom, al krenimo redom.

Detaljnije
Katerina Studios

Myrtos beach

Ostrvo Kefalonija

Plaža Mirtos je proglašavana za najlepšu plažu u svetu, što joj zapravo niko i ne može osporiti. Ova plaža je zaista prelepa, ali kao što stara poslovica kaže o ukusima ne treba rasprvljati. Mirtos je najbolje uporediti sa nekom prelepom haljinom koju ne možete nositi svaki dan, ali kada je obučete osećate se fenomenalno.

Detaljnije
Katerina Studios

Xi Beach

Liksuri, Kefalonija

Ah to predivno Jadransko more… Vi i grupa penzionerki tek izašlih iz Instituta, namazani blatom što sve leči polako krećete da gacate plićacima Igala dok Vam vetar mrsi bujnu kosu. Ručice na leđima u predelu zadnjice i klaj, klaj, reč po reč i eto Vas već ste stigli do Luštice.

Detaljnije
Katerina Studios

Plaža Petani

Kefalonija

Petani je više Instagram plaža, a dosta manje Facebook. Inače je mlađa sestra plaže Mirtos, što znači da kao blizak član porodice ima otprilike sličnu popularnost kao njena starija sestra. Nešto kao porodica Kardašijan.

Detaljnije