Sun Residence Hotel & Suites Polihrono, Kasandra

Sun Residence Hotel & Suites

Polihrono, Kasandra

Sun Residence Hotel & Suites nalazi se na zapadnoj obali poluostrva Kasandra, udobno smešten 800 metara od centra Polihrona, u mirnom okruženju i nadomak plaže (40 metara). Prilaz našem kompleksu je veoma jednostavan, i omogućen je sa glavnog puta. Aerodrom ‘’Makedonija’’ je na 80 km od nas, a najbliža autobuska stanica 1 km, te ćete nas lako naći bilo kojom vrstom prevoza da dolazite.

Dobrodošli u Sun Residence Hotel & Suites, čiji su zaštitni znaci besprekorna usluga, ljubazno osoblje i osećaj istinskog tradicionalnog grčkog gostoprimvstva. Ovde vas čeka 3500m² divno uređenog vrta, u potpunosti ograđenog zimzelenom živom ogradom, a koji krasi lepo negovana trava, drveće citrusa i čempresi. Tu je i velika pergola, sa stolom i stolicama, kao i zidani roštilj koji je na raspolaganju gostima za pripremu omiljenih specijaliteta na otvorenom.

Uz sve ovo, naši gosti mogu koristiti besplatno ležaljke i suncobrane na obližnoj plaži, obezbeđen je i besplatan Wi-Fi internet, kao i veliki privatni parking za one koji nas posete svojim kolima. Sun Residence Hotel & Suites nalazi se na samo 800 metara od centra Polihrona, gde možete pronaći dobar izbor supermarketa, barova, kafića, taverni, kao i brojne druge prodavnice.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaPolihrono, Kasandra
Emailinfo@sunresidence.gr
Telefon 1+30 694 6804 005
udaljenost-od-plaze

Na 40m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

rostilj

Roštilj

lezaljke

Ležaljke

vrt

Vrt

Smeštaj
Sun Residence Hotel & SuitesSun Residence Hotel & SuitesSun Residence Hotel & Suites

Junior suites za 2+2 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Sun Residence Hotel & SuitesSun Residence Hotel & SuitesSun Residence Hotel & SuitesSun Residence Hotel & SuitesSun Residence Hotel & SuitesSun Residence Hotel & SuitesSun Residence Hotel & SuitesSun Residence Hotel & Suites

Deluxe suites za 2+1 osobu

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Sun Residence Hotel & SuitesSun Residence Hotel & SuitesSun Residence Hotel & SuitesSun Residence Hotel & Suites

Superior suites za 2+1 osobu

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima