Para Thin Alos Polihrono, Kasandra

Para Thin Alos

Polihrono, Kasandra

Na prvom poluostrvu Halkidikija - Kasandri, u slikovitom i živopisnom letovalištu Polihrono, nalazi se kompleks apartmana Para Thin Alos, što u prevodu sa grčkog znači „odmah pored mora“. Kompleks se nalazi na mestu antičkog grada Neapolis, 100 metara od mora i u svojoj ponudi ima 6 potpuno nezavisnih i kompletno opremljenih apartmana, uređenih sa mnogo pažnje, ljubavi i dobrog ukusa.

Vila Para Thin Aloslocirana je na samo pet minuta hoda od centra letovališta Polihrono, gde možete pronaći sve što je neophodno za bezbrižan i legodan odmor. Tu je veliki broj marketa, butika, prodavnica suvenira, restorana, taverni i bankomata, a da biste se osećali potpuno sigurno u blizini se nalaze i policijska stanica, apoteka, kao i dva privatna lekara. Takođe, za one koji planiraju da nas posete svojim kolima imamo na raspolaganju besplatan privatni parking u okviru objekta.

More je u ovom delu Grčke izuzetno čisto, toplo i prijatno, tako da vam neće ostati ništa drugo nego da se prepustite čarima uživanja i spokoja. Do nas se inače izuzetno lako dolazi jer smo udaljeni samo 90 kilometara od Soluna. ApartmaniPara Thin Alossu kategorije tri zvezdice i stoje vam na raspolaganju od početka maja pa sve do kraja septembra.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaPolihrono, Kasandra
Emailparathinalos@yahoo.gr
Mobilni+30 69 7223 1694
Telefon 1+30 23740 52125
Telefon 2+30 69 7233 9833
udaljenost-od-plaze

Na 100m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

pogled-na-more

Pogled na more

vrt

Vrt

Smeštaj
Para Thin AlosPara Thin AlosPara Thin AlosPara Thin AlosPara Thin AlosPara Thin AlosPara Thin AlosPara Thin AlosPara Thin AlosPara Thin AlosPara Thin AlosPara Thin AlosPara Thin AlosPara Thin AlosPara Thin AlosPara Thin Alos

Apartman za 4 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima