Kentrikon Suites Polihrono, Kasandra

Kentrikon Suites

Polihrono, Kasandra

U samom centru Polihrona, na samo 150 metara od gradske plaže nalazi se kompleks veoma modeno opremljenih i komfornih apartmana Kentrikon Suites. Tokom boravka u njima, naši cenjeni gosti će imati sve što im je neophodno za lep i bezbrižan odmor.

Celokupan kompleks je pokriven besplatnim bežičnim Internetom, dok svaki apartman poseduje u potpunosti opremljenu kuhinju, zasebno kupatilo, dnevni boravak i dve spavaće sobe, kao i klima uređaj. Svaki od apartmana ima prostran balkon sa garniturom za sedenje sa pogledom na lepo uređen vrt, gradski trg ili more.

U blizini smaštaja Kentrikon Suites nalazi se veliki broj prodavnica, restorana i kafića, tako da ćete imati sve na dohvat ruke. Ukoliko ste ljubitelj noćnog provoda na samo 10 km od nas je živahna Kalitea, do Haniotia ima samo 4 km. Od Solunskog aerodroma ima samo 85 km, a ukoliko postoji potreba možemo organizovati uz doplatu prevoz sa aerodroma. Ukoliko do nas dolazite svojim automobilom biće Vam obezbeđen parking.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaPolihrono, Kasandra
Emailvaz.lousi@hotmail.com
Telefon 1+30 2374 051502
udaljenost-od-plaze

Na 150m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

pogled-na-more

Pogled na more

kucni-ljubimci

Kućni ljubimci

centar-grada

Centar grada

ves-masina

Veš mašina

Smeštaj
Kentrikon SuitesKentrikon SuitesKentrikon SuitesKentrikon SuitesKentrikon SuitesKentrikon SuitesKentrikon Suites

Dvosobni apartman za 6 osoba sa pogledom na trg

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Kentrikon SuitesKentrikon SuitesKentrikon SuitesKentrikon SuitesKentrikon SuitesKentrikon SuitesKentrikon SuitesKentrikon SuitesKentrikon SuitesKentrikon Suites

Dvosobni apartman za 6 osoba sa pogledom na vrt

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Kentrikon SuitesKentrikon SuitesKentrikon SuitesKentrikon SuitesKentrikon SuitesKentrikon SuitesKentrikon SuitesKentrikon SuitesKentrikon SuitesKentrikon SuitesKentrikon SuitesKentrikon SuitesKentrikon Suites

Dvosobni apartman za 5 osoba sa pogledom na more

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima