Mykoniatika Summer Resort Villa Nea Kallikratia, Kontinentalni Halkidiki

Mykoniatika Summer Resort Villa

Nea Kallikratia, Kontinentalni Halkidiki

Mykoniatika Summer Resort Villa smeštena je na jednoj od najslikovitih plaža Halkidikija, popularnoj plaži Mikoniatika, 6 km od Nea Kalikratije. Ova vila napravljena je u kikladskom stilu, površine je 240 metara kvadratnih, ima dva sprata, tri spavaće sobe i to svaka ima svoj balkon, kao i dva kupatila na oba sprata, a može ukupno da ugosti do 8 osoba. Ono što je posebno izdvaja je neverovatan pogled na more (360 stepeni), koji se pruža sa oba sprata, pa je zbog svega ovoga sjajan izbor za recimo dve porodice ili grupu prijatelja koji žele da svoj odmor provedu nadomak same plaže.

U kompleksu kojem pripada Mykoniatika Summer Resort Villa gostima će na raspolaganju biti dosta zabavnih i pre svega sportskih sadržaja. Tu su tereni za tenis i košarku, kao i fudbalski teren, dok za one koji i na odmoru žele da ostanu u kondiciji teretana stalno na raspolaganju. Za najmlađe goste postoji veliko igralište, potpuno bezbedno i odvojeno od prolaska automobila, te se oni tu do mile volje mogu igrati. Vila je pokrivena besplatnim Wi-Fi signalom, a uz to ako na put krećete svojim kolima, kod nas vas čeka obezbeđeno parking mesto, bez dodatne naplate.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaNea Kallikratia, Kontinentalni Halkidiki
Emailpappas.georgios76@gmail.com
Telefon+30 693 158 4036
udaljenost-od-plaze

Na 20m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

pogled-na-more

Pogled na more

igraliste-za-decu

Igralište za decu

teretana

Teretana

ves-masina

Veš mašina

Smeštaj
Mykoniatika Summer Resort VillaMykoniatika Summer Resort VillaMykoniatika Summer Resort VillaMykoniatika Summer Resort VillaMykoniatika Summer Resort VillaMykoniatika Summer Resort VillaMykoniatika Summer Resort VillaMykoniatika Summer Resort VillaMykoniatika Summer Resort VillaMykoniatika Summer Resort VillaMykoniatika Summer Resort VillaMykoniatika Summer Resort Villa

Vila za 8 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima