Bay View House Vati, Itaka

Bay View House

Vati, Itaka

Bay View House nalazi se u mestu Vathi, svega 500 metara od luke ovog mesta na ostrvu Itaka i oko 1,3 km od plaže Dexa, odnosno 1,8 km od plaže Sarakiniko. Poseban doživljaj ovde će svakako biti divan panoramski pogled koji se pruža na uvek plavo Jonsko more, sa terase za sunčanje, gde su smešteni sto i stolice, ali i garnitura pod baldahinom za odmor i relaksaciju. Tu je i roštilj na otvorenom za pripremu jela po izboru.

Bay View House se sastoji od tri spavaće sobe i dva kupatila, a ovde ćete naći i jedan đakuzi za potpuno uživanje. Čitav kompleks je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, a za one koji dolaze svojim kolima informacija da odmah iznad kuće postoji parking na ulici.

Bay View House se nalazi na manje od 10 minuta šetnje od centra mesta Vathi, gde ćete naći dobar izbor supermarketa, kafića, restorana i svega drugog što vam može zatrebati na letnjem odmoru. Takođe, ovde obavezno posetite i Pomorski-Folklorni muzej i Arheološki muzej Vathija koju su na manje od 500 metara od našeg objekta.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaVati, Itaka
Emailjimmyrazos@hotmail.com
Telefon 1+61 412 535 159
udaljenost-od-plaze

Na 1300m od plaže

wi-fi

Wi Fi

javni-parking

Javni parking

pogled-na-more

Pogled na more

rostilj

Roštilj

Smeštaj
Bay View HouseBay View HouseBay View HouseBay View HouseBay View HouseBay View House

Kuća za 5-6 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima